Tom Cruise: Suri se ho drží jako klíště! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tom Cruise: Suri se ho drží jako klíště!

Vrchní nosič Tom Cruise
Vrchní nosič Tom Cruise (Profimedia.cz)

Pětiletá Suri se ani na krok nehne od svého táty Toma Cruise (49). Vzbuzuje tak závist u žen po celém světě, které by této hollywoodské hěvzdě také rády visely kolem krku.

Tom Cruise si je dobře vědom, že »vlastní« nejsledovanější dítě celé planety a dopřává Suri maximální péči. Ve věku, kdy by se děti už dávno měly pohybovat po svých, si dcerka užívá sevření v jeho pevných pažích. Pokud jsou v blízkosti fotografové, zaboří tvář do jeho ramene a ukáže se jen v okamžiku, když se musí přemístit do auta.

Suri má naštěstí za otce akční hvězdu, pro níž nepředstavuje žádnou zátěž. To v případě maminky by asi moc neuspěla. Katie Holmes (32) totiž drsaticky zhubla a »přenášení« dcerky není v jejích silách. Tak proto Suri tolik lpí na Tomovi?

 



Přečtěte si
bobina
11. 8. 2011 • 07:14

holt okurková se něčím překlenout musí. Holka je chudák od malička,protože paparazi jsou mentálové a nahání je jak vylezou. Je to naprosto zbytečné povolání. Dala bych jim do ruky lopaty,byli by užitečnější.

pavucinka
10. 8. 2011 • 17:34

Na fotografiích tu hočičku vždy nosí on nebo matka, a je to již dost velké dítě. Nedají ji zřejmě včas večer spát. a dítě si tak nějak dělá co chce. včetně oblékání. Nejsou zřejmě schopni normální výchova a dítěti ubližují více než jsou schopni pochopit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.