Současný milenec Řepkové: Měl poměr i s Erbovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Současný milenec Řepkové: Měl poměr i s Erbovou!

Tomáš Řepka s Vlaďkou Erbovou
Tomáš Řepka s Vlaďkou Erbovou (Aha! – Martin Hykl, Denisa Hamerníková, Jan Tůma, ara)

To je ale pikantní propletenec! Aha! získalo nové informace o tom, že okolo fotbalisty Tomáše Řepky (37) a jeho nynější partnerky Vlaďky Erbové (30) je pěkně živo! Současný milenec Renaty Řepkové (38) Václav Vokál (38) prý měl poměr právě s Erbovou. Ta samozřejmě tvrdí, že byli jen kamarádi.

„Hodně mi pomáhal. Třeba jsme společně montovali nábytek, býval mi velkou oporou,“ řekla Aha! Erbová.

Mašlíková se prořekla

Vokál je mezi slavnými ženami známý. Několik týdnů s ním chodila i Hana Mašlíková (29) a zpěvačka Martina Pártlová (32), kterou měl obrat o peníze. „Pro mě to je uzavřená kapitola, nechci se o něm víc bavit,“ řekla Pártlová.O moc vstřícnější nebyla ani Mašlíková.

„Chodila jsem s ním týden a hned jsem zjistila, co je zač. Pak si ještě pár týdnů myslel, že jsme stále spolu. Kdo vám to řekl? Vlaďka Erbová? A sama se nepochlubila, co s ním měla?“ ujelo prsaté modelce z úst.

Co říká Erbová

„Byli jsme kamarádi, ano. Vašek se potkával u mě doma s Tomášem, znali se. Byl to nejdříve náš kamarád. Pak se však něco stalo a my se s ním přestali stýkat,“ tvrdí si svou Erbová a popírá, že by mezi Vokálem a ní bylo něco víc než kamarádství. Její kolegyně jsou však přesvědčeny o opaku.

Obvinili ho z dluhů

Vokál má za sebou nejen kapitální dámské úlovky, ale i pěkné dluhy. Z podvodů ho obvinil nejen expartner Lucie Borhyové Alan Babický, ale také olympionik Aleš Valenta. V nejbližších dnech proto Vokála čeká soud, exekuce a zřejmě i vysvětlování, jak to vlastně tehdy bylo s Vlaďkou Erbovou. Renata Řepková bude mít určitě spoustu dotazů!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.