Drama u herečky Ivany Jirešové: Soud jí sebral dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drama u herečky Ivany Jirešové: Soud jí sebral dítě!

Ivana Jirešová s dcerou Sofinkou.
Ivana Jirešová s dcerou Sofinkou. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, ČTK)

Hysterie, nářek a slzy vyděšeného dítěte, které exekutor odebral jeho matce! Scéna, kterou žádný rodič nechce nikdy zažít, se odehrála na prahu domu herečky Ivany Jirešové (33) a jejího manžela Viktora Dyka (42), který si dechberoucí drama natáčel na video.

K celému incidentu přitom vůbec nemuselo dojít, kdyby si hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě nepostavila hlavu a nemařila rozhodnutí soudu.

Už od listopadu 2007 bojuje Jirešová s otcem Sofie (6), novinářem Ondřejem Höppnerem, protože nesouhlasí se střídavou péčí, kterou tehdy určil soud. Postavila si hlavu a hned několikrát mu dceru prostě a jednoduše nevydala. Soud jí za to udělil několik výstrah a vzápětí i pokut.

„Ty jsem jí odpustil. Nakonec ale musel soud přistoupit k poslednímu krajnímu řešení, čímž je exekuce,“ sdělil otec dítěte Höppner.

Pro malou Sofinku si tak 13. března přišel exekutor, čemuž přihlížela nejen Jirešová s Dykem, ale i vyděšení sousedé. Herečka nelenila a nahrávku vyhrocené scény bez okolků nabídla tvůrcům pořadu Soukromá dramata na TV Prima (vysílají se dnes od 21.20 hodin).

„K případu se nebudu vyjadřovat, protože nesouhlasím se zveřejněním jakékoliv informace ohledně mé dcery,“ řekl deníku Aha! Höppner.

Bojí se toho, že pokud televize dnes večer reportáž o dramatu u Jirešové odvysílá, tím, kdo celou mediální přestřelku odnese, bude právě jeho nic netušící dcera.



Přečtěte si
m.agda
10. 4. 2011 • 21:11

Proč odsuzujete matku?? ptal se někdo dítěte, proč k otci nechce?? dospělí člověk, když někam nechce, tak ho tam nedostanete ani párem volů.... a dítě ?? to není vůči němu féééééééééééér.Kde jsou psychologové??? A co justice dříve jsme šlapali podle jiného režimu a teď šilháme a přejímáme ze západu, a co takhle používat vlastní rozum?? Je jasné, že děti a hlavně děvčátka jsou citově vázané na matky i ty samice v přírodě vychovávají mláďata, kdyby příroda chtěla aby chlap vychovával děti ,tak by ho uzpůsobila k porodům...nikdo otci práva neupírá, ale měl by zvolit šetrnou cestu a nestresovat dítě... neházejte to na ženský!!!!

terezavinklar
31. 3. 2011 • 18:55

Dobrý den pane, expartera nemám, jsem naštěstí s normálním chlapem, ne zamindrákovaným a rozmazleným chlapečkem )), ps do těch Dobřan by měli odvést vás a to okamžitě, škoda, že neznám vaše jméno, tohle by se soudu jistě nelíbilo a dceru by vám už nikdy nedali )) Chudáku, je mi vás líto...

repro
31. 3. 2011 • 13:12

Fuj, takového otce mít, to radši skočit z mostu! Naprosto bezcitný h.o.v.a.d.o|!

repro
31. 3. 2011 • 13:07

Jděte někam s takovými zákony, které nedbají o to, co je pro dítě nejlepší. Z takových řečí má člověk husí kůži. On se jen mstí, že ho opustila. to je nad slunce jasné.

repro
31. 3. 2011 • 13:05

Přesně tak!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.