České celebrity: To jsou naši pejsci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

České celebrity: To jsou naši pejsci!

Ivana Jirešová - Pes Bony, Rasa: zlatý retrívr
Ivana Jirešová - Pes Bony, Rasa: zlatý retrívr (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Hvězda seriálu Ordinace v Růžové zahradě Ivana Jirešová (31), která dlouhodobě bojuje s otcem své dcerky Sofinky Ondřejem Höppnerem o to, aby s ním nemusela vychovávat svojí dcerku střídavě, se odstěhovala z Prahy.

  • V Praze se otevírala prodejna pro čtyřnohé miláčky

  • Přišla i Ivana Jirešová, která se odtud odstěhovala

Hvězda seriálu Ordinace v Růžové zahradě Ivana Jirešová (31), která dlouhodobě bojuje s otcem své dcerky Sofinky Ondřejem Höppnerem o to, aby s ním nemusela vychovávat svojí dcerku střídavě, se odstěhovala z Prahy.

„Před týdnem jsme se s (manželem) Viktorem stěhovali do domečku za Prahu. Pomáhala mi maminka. Myslím si, že Sofinka se bude mít mimo Prahu rozhodně lépe,“ svěřila se deníku Aha! herečka na slavnostním otevření prodejny ROGZ, která je specializována na čtyřnohé miláčky. „Nedávno jsem koupila rodičům zlatého retrívra, aby nebyli sami. Ale stejně je neustále u nás. Naštěstí je to klidné zvíře, takže vydrží vše, co mu Sofinka provádí,“ směje se opravdu šťastná Jirešová.

Do prodejny dorazila i těhotná Michaela Maurerová se svojí fenkou českého strakatého psa Fany. A právě pro ni sháněla ihned po svém příchodu vložky pro fenky. Naštěstí ji hned prodavačky uklidnily, že mají kalhotky pro psy, takže k žádné velké tragédii nedošlo. To David Kraus, který měl dorazit se svým bostonským teriérem Hugem opět nepřekvapil, a aniž by se omluvil, tak nepřišel. A pro jistotu si vypnul i telefon.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.