V SuperStar urazili Bartošovou: Ona je ufon! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

V SuperStar urazili Bartošovou: Ona je ufon!

Iveta Bartošová vyvolává »zájem« i na Slovensku.
Iveta Bartošová vyvolává »zájem« i na Slovensku. (Aha! – Marek Pátek)

Ačkoliv Iveta Bartošová (44) nemá se soutěží celkem nic společného, přesto na ní došlo. Stala se terčem posměchu. Přirovnali ji tu k mimozemštanovi.

V pondělním záznamu z castingů ji hlas, který  jej komentoval, zesměšnil. Přirovnal ji k mimozemšťanovi a dali ji do řady s celebritami, které netuší, kde se vlastně nacházejí. Za ufony označil také Michaela Jacksona († 50), zpěvačku Lady Gaga (24) či Marilyn Mansona.

„Na castingu je místo pro každého. Dokonce i pro ufony. Tito lidé jsou sice mimozemšťané, ale považujeme je za krále. Naše česko-slovenského mimozemšťanka je však pouze jedna, ale je nejkrásnější,“ říká posměšně komentář.

Po něm následuje prostřih na účinkování Ivety Bartošové v Adela show, v níž ukňouraná písnička Děkuji vám, andělové zpěvačce vehnala slzy od očí. Iveta se dojetím zhroutila. Přitom vložila hlavu do klína slovenské moderátorky. Nanášívám tehdy zjevně nevěděla, jak reagovat.

Iveta Bartošová se podle serveru Cas.sk, který na urážku upozornil, nevyjádřila.

Není to poprvé, kdy is něco podobného vyslechla. Richard Genzer a Michal Suchánek v jejich se v říjnové show Mr. GS zeptali šéfa České kosmické kanceláře, zda věří na mimozemšťany. Ten odpověděl, že nikoliv. Moderátorská dvojka to komentovala slovy, že tím pádem ani Iveta Bartošová neexistuje.

Autor:  ex

Přečtěte si
kubajakub
26. 2. 2011 • 16:44

Akorát spíš než ufon je ta předčasná sešlá obrovská stařena a tlustá vodnatá osoba totální nacucaná prolhaná magorka a de-mentka.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.