Jan Bendig: Rande s tmavovláskou! Šeptali si do ouška a přejídali se! Hned třemi chody! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jan Bendig: Rande s tmavovláskou! Šeptali si do ouška a přejídali se! Hned třemi chody!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvák a finalista Česko-Slovenské SuperStar Jan Bendig (16) se úspěšně drží ve světě showbyznysu už rok. A přestože po pracovní stránce se mu daří, nemůže pořád najít tu pravou. Změnilo se to snad?

Honzu jsme nachytali, jak se po jednom z koncertů zašel posilnit do pizzerie. Nebyl ovšem sám, společnost mu dělala půvabná tamovláskaˇ. Podle fotek i dalších hostů restaurace se k sobě ti dva pěkně měli. „Ne, je to jen moje dobrý kamarádka Justýna,“ vykrucoval se Honza, když jsme se ho zeptali, zda je už konečně zadaný.

Jak nám prozradil, ačkoliv je »hubeňour«, po koncertě mu vždycky vyhládne a dokáže toho spořádat opravdu požehnaně. po každém vystoupení mám děsný hlad. To jsem schopen spořádat i tři chody naráz,“ směje se.

Mladičký zpěvák ale nekoncertuje jen v Česku, podařilo se mu vyprodat i dva koncerty ve Velké Británii. Jenže tam ho taková opulentní hostina přijde na větší peníz než v tuzemsku. Honza si to však zaslouží, maká naplno a než zvládne každý den přípravu do školy, pak koncert a odepisování fanouškům na facebook, jde na kutě kolikrát až dlouho po půlnoci.

Při večeřích po vystoupení spořádá Honza i tři chody!

ČTĚTE TAKÉ:

Jan Bendig: Zpívá píseň Bastardům. Je i o Romech. A on je přeci Rom...

Martin Chodúr a odtajněná Ivona: Prstýnky už mají! Bude svatba?!

Zpěvák Bendig: Už plánuje Vánoce. Honzo, je teprve říjen!

Jan Bendig riskoval zdraví a život! Zpíval zavěšený na laně 30 nad zemí!

Jana Bendiga okradli!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.