Matt LeBlanc alias Joey z Přátel: Víme, proč zešedivěl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Matt LeBlanc alias Joey z Přátel: Víme, proč zešedivěl!

Matt LeBlanc dříve a nyní.
Matt LeBlanc dříve a nyní. (pro Aha! – Martin Pekárek,Profimedia.cz, ara)

Natáčení v Londýně bylo pro herce Matta LeBlanca (42) šancí vydělat po dlouhé době nějaké peníze. A jelikož jeho přítelkyně zůstala v Americe, zaháněl pocit osamění divokým sexem s britskou seriálovou herečkou. Po třech týdnech ho ale omrzela, a tak se s ní rozešel. Poslal jí textovou zprávu na mobil a bylo po všem. To ale ještě netušil, že si zhrzená milenka nenechá své zklamání jen pro sebe…

Představitel Joeyho Tribbianiho ze seriálu Přátelé už dávno není hubený klučina. Naopak, šedin má na rozdávání. Ale pořád si pamatuje, jak udělat dojem na ženu. Tou v Londýně okouzlenou se stala modelka a seriálová herečka Holly Magrath (30). „Cítil se osaměle a tvrdil, že jsem perfektní,“ říká Holly. Už ne tak hrdě dodává, že se před prvním sexem oba opili šampaňským. Po dvou nocích vášnivého milování to vypadalo na vážný vztah. Matt tvrdil, že mu to s přítelkyní Andreou Anders (35), partnerkou ze seriálu Joey, vůbec neklape. Ve skutečnosti věděl, že je v Británii jen na pár týdnů, a čekal ho návrat k americké přítelkyni. A s ním i poslední textovka Holly.

„Už se s tebou nemohu vídat, podvádět Andreu mě vyčerpává,“ napsal Matt to, co neměl odvahu říct jí tváří v tvář. „Je to škoda, měla jsem ho ráda,“ nezapomněla se svěřit novinářům Holly, které zbyla na památku jen ta poslední zpráva v mobilu.

Po třech týdnech sexu ukončil vztah s milenkou »esemeskou«.

Přítelkyně Andrea.

Milenka Holly.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.