Paris Hilton: Každé prso má jinak vysoko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Paris Hilton: Každé prso má jinak vysoko!

Fotografie
Fotografie (internal)

Co se to děje?! Blonďatá průšvihářka Paris Hilton se objevila ve společnosti v krásných růžových šatech s obrovským dekoltem, který ale odhalil to, co mělo zůstat skryté.

Dědička hotelového impéria přišla na párty hudební televize MTV v růžových krátkých šatečkách pošitých stovkami flitrů. Vedle obrovské ceny mají šaty také ohromný výstřih. Ten odhalil, že ačkoliv Hilton stále nepřiznala plastiku prsou, chlouba na jejím hrudníku nejspíš není z dílny matky přírody.

Nejen, že je Parisino poprsí větší, než kdy měla, ale její levé ňadro je výrazně výš než pravé. Odborníci se shodují, že takovou nesouměrnost často způsobují právě prsní implantáty. Chvíli totiž trvá, než si implantované vycpávky sednou, přičemž jim to může trvat rozdílnou dobu. A tak na nějaký čas může být jedno prso výš než to druhé. Nabízí se ale také jiné vysvětlení – Paris si zkrátka zapomněla jeden košíček v podprsence vycpat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.