Modelka Kelly Brook: Opičí se po Hanychové!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Modelka Kelly Brook: Opičí se po Hanychové!?

Fotografie
Fotografie (internal)

Překrásná modelka Kelly Brook propaguje nové spodní prádlo, které dělá větší prsa. Neví ovšem, že fintu, na jejímž principu podprsenka funguje, už dávno Agáta Hanychová zná.

Modelka nafotila prestižní kampaň pro spodní prádlo Ultima a prozradila tajemství, proč v podprsence tohoto výrobce vypadá její poprsí o dvě čísla větší než ve skutečnosti. Vtip tkví ve velikosti košíčků. „Jde o to mít podprsenku o číslo menší, aby měla prsa pořádnou oporu a vypadala větší, ne se v košíčkách ztrácela," říká objevně Brook.

Kelly ovšem netuší, že česká modelka a buřička Agáta Hanychová objevila tento trik už dávno. Vyšlo to najevo, když ji média osočila, že si nechala prsa zvětšit chirurgicky. „Ne ne, nosím podprsenku o číslo menší, prsa víc nadzvedne a vypadají tak větší. Pod kudlu jsem rozhodně nešla,“ odpověděla tenkrát Agáta. Takže Kelly, až budeš chtít zas nějaký zlepšovák, zavolej Agátě rovnou.

Agáta Hanychová přišla na to, jak udělat prsa větší, o hodně dřív než její kolegyně ze zámoří Kelly Brook.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.