»Íčko« Ivan Langer: Odchod obrečel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

»Íčko« Ivan Langer: Odchod obrečel!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nejvíce kroužkování ublížilo místopředsedovi ODS Ivanu Langerovi (43), který šel do voleb jako jednička Olomouckého kraje, a přesto si do Sněmovny nesedne. A porážku téměř vždy usměvavé »Íčko« tentokrát nezvládlo! Padla i nějaká ta slza.

..

Po čtrnácti letech je to tedy konec »Íčka« ve vrcholné politice a jeho pád následuje těsně po odchodu jeho dobrého kamaráda a největšího politického spiklence Mirka Topolánka (54) z čela ODS. Langer, který ve straně fungoval jako šéf volební kampaně, ale svůj neúspěch nevysvětluje ztrátou důvěry u voličů.

„Prostě jsem rok řídil kampaň ODS, a když člověk dělá jednu věc, zákonitě nemůže dělat úplně nejlépe tu druhou. Byl jsem v kuloárech a nestíhal kontakt s voliči. Jestli si takhle vybrali, tak budiž,“ řekl Aha! Když se pak ale postavil s vedením strany na pódium, přes strojený smích popotahoval a vypadal, že se každou chvíli rozbrečí. Nakonec se tak i stalo, reportéři Aha! ho totiž přistihli, jak v podroušeném stavu odchází z pánské toalety a otírá si tváře…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.