Akční Jean-Claude Van Damme narušuje program České Miss - Boural, opozdil se a neuzvedl Maláčovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Akční Jean-Claude Van Damme narušuje program České Miss - Boural, opozdil se a neuzvedl Maláčovou!

Jean-Claude Van Damme předvedl svou »sílu« – nedokázal přitáhnout křeslo se štíhlou Maláčovou.
Jean-Claude Van Damme předvedl svou »sílu« – nedokázal přitáhnout křeslo se štíhlou Maláčovou. (Aha! – David Kundrát)

Hrdina akčních filmů Jean-Claude Van Damme, mimo jiné nositel černého pásku v karate, dnes předsedá porotě České Miss 2010 (Nova, 20.00). Jenže jeho cesta do Česka byla značně komplikovaná. Boural, nestihl letadlo, odmítl se zúčastnit tiskové konference. A pak si utrhnul pěknou ostudu na letišti nedokázal přisunout křeslo se štíhlou Maláčovou. Co je to za akčního hrdinu, když nezvládne jednu ženskou?

„Má tady své soukromé aktivity, chce se hlavně věnovat filmu a natáčení, jenže neví vůbec nic o České Miss, měl by se s ní trochu seznámit, což vypadá jako problém,“ řekl nám člověk ze zákulisí soutěže. Van Damme měl původně dorazit už včera dopoledne. Jenže se tak nestalo. „V Bruselu se dostal do hromadné havárie, pak samozřejmě nestihl letadlo, teď čeká na nádraží a my se snažíme zarezervovat nové letenky,“ hlásila Jana Bryndová, tisková mluvčí České Miss. To se nakonec se zpožděním povedlo. Do Prahy nakonec šampion v bojových uměních přiletěl před pátou hodinou odpolední.

Měl však spíše snahu vyřídit své potřeby než záležitosti kolem soutěže krásy. „Potřebovali bychom ho dnes celý den v hale, aby si dívky prohlédl a ujasnil si, co má jako předseda poroty za funkce. Vypadá to však, že má v plánu zcela jiné věci týkající se jeho osobních aktivit,“ dodal člověk ze zákulisí Miss.

Celá soutěž za poslední dva dny prodělala už řadu problémů. Včera deník Aha! informoval o tom, že při čtvrteční generálce málem uhořel moderátor Libor Bouček.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

20.3.2010, 05:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.