Maroš Kramár: Z usměvavého sympaťáka agresivní zvíře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Maroš Kramár: Z usměvavého sympaťáka agresivní zvíře?

Maroš Kramár v amoku? Kdo by to do něj řekl.
Maroš Kramár v amoku? Kdo by to do něj řekl.

Zdání klame! Na pohled pohodový Maroš Kramár (50), slovenský herec obsazovaný i do českých rolí, je zřejmě pěkný bouřlivák. Projevil se tak alespoň na sobotní párty v bratislavském Národním divadle.



Dr. Jekyll and Mr. Hyde. I tak může působit sympaťák Maroš Kramár, který se v noci ze soboty na neděli pustil do novináře, který fotil na párty po předávání televizních cen.

Zábava byla v nejlepším a nikoho by nenapadlo, k čemu může ve slovenském kulturním svatostánku dojít. Někoho alkohol povzbudil k dobré náladě, u Maroše Kramára a jeho mladších hereckých přátel Lukáše Latináka (33) a Mariána Miezgy (34) byl však spíše stimulem k agresivitě.

Skoro v ranních hodinách se pustili do redaktora a fotografa serveru pluska.sk. Kromě aktérů však nikdo přesně neví, co bylo příčinou útoku, který zosnoval sám miláček publika Kramár. Ten se k incidentu odmítl vyjádřit. Za to při „akci“ jej bylo dobře slyšet: „Ty ku..a jedna, vypadni do p..e,“ křičel na novináře. Kromě vulgární urážek údajně naznačoval fotografovi, že ho podřeže.

Herec v amoku podporovaný svými dvěma přáteli se pokoušel novináři vytrhnout fotoaparát z ruky a redaktorovi, kterého poté pronásledovali, trhali zase oblečení. Poté se podle vrátili k fotografovi, obklíčili ho na schodech, a Kramár podle pluska.sk křičel: „Ja ťa fotím, keď si hon..?!“

Někteří účastníci párty se domnívají, že jinak pohodového herce může být vyvedlo z míry, když jej fotograf zvěčnil v momentě, kdy se s koketními úsměvy věnoval exotické krásce, finalistce Miss Universe Bětce Ferencové. Ten večer byl pohledný padesátník bez doprovodu své manželky Nataši…

Když prominenti ztrácejí nervy...

Mirek Topolánek (53, ODS) - 2008 - Expremiér napadl fotografa, když vezl svého syna Nicolase v kočárku. Měl pocit, že spící dítě blesk fotoaparátu probudil.

Matthew McConaughey (40) - 2008 – Herec poslal své kamarády na paparazziho, který jej fotil při surfování. Ti novináře obklíčili, zmlátili, a fotoaparát hodili do moře.

Britney Spears (28) – 2007 - Ruply jí nervy v době rozvodu s manželem Kevinem Federlinem (kvůli svým skandálům musela bojovat o děti). Deštníkem začala zpěvačka bušit do auta, kde fotograf seděl.

Woody Harrelson (48) – 2006 – Paparazzi se netrefil do jeho dobré nálady, takže přišel o foťák. Navíc jej herec i škrtil. Frontman Chris Martin (33) – 2003 – Frontman skupiny Coldplay se neudržel, když zjistil, že je sledován, a rozbil čelní sklo fotografova auta. Zároveň rozřezal pneumatiky, aby za ním novinář nemohl.

Cameron Diaz (37) a Justin Timberlake (29) – 2004 – Někdejší herecký pár věděl, jak si zajistit klid. Obvykle, když zjistili, že na ně míří objektiv, vymysleli, jak se ho zbavit. Herečka například fotografovi ukradla fotoaparát a ztratila se s ním.

Autor: (ex)


Foto: ara

15.03.2010, 16:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.