SEX NA PLÁŽI: Zlato, pojď radši na pokoj! 6 důvodů, proč se milovat jinde | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

SEX NA PLÁŽI: Zlato, pojď radši na pokoj! 6 důvodů, proč se milovat jinde

Sluncem prohřátý písek, odhalená opálená těla... Pláž k sexu přímo vybízí! Většinou ale pokusy o romantické milování končí naprostým fiaskem.
Sluncem prohřátý písek, odhalená opálená těla... Pláž k sexu přímo vybízí! Většinou ale pokusy o romantické milování končí naprostým fiaskem. (: profimedia.cz)

Sluncem příjemně prohřátý písek, jemné ševelení z korun palem a rytmické šplouchání vln. Na liduprázdné pláži se k sobě tulí dvě rozžhavená těla, vyměňující si polibky a smyslné dotyky…

Bez milostné scény na pláži se neobejde žádný pořádný romantický film. Snad i proto patří pláž mezi místa, která lidé nejčastěji uvádějí jako prostředí, kde by se chtěli oddávat sexu. Bolestivé je pak zjištění, že milování ve stylu filmu Modrá laguna prostě není možné. Na milence tady totiž číhá příliš mnoho pastí…

Hrozba č. 1
Vlezlý písek

Když se vám podaří najít písečnou pláž, tak vás nejspíš vysněný písek začne brzy pořádně štvát. Nejenže je sluncem rozpálený tak, že mít u sebe vajíčka a šunku, mohli bychom si na něm připravit hemenex, navíc se během vteřiny přilepí na zpocená těla a z mazlení se brzy stane souboj dvou struhadel. Penis obalený pískem pak určitě není tím, co by žena chtěla pustit do svého klína. Chlapy nenadchne ani cumlání pískových ňader…
Tip Aha! Neležte přímo na písku, ale pořiďte si deku alespoň 3 x 3 metry, kterou pod sebe rozprostřete.

Hrozba č. 2
Zákeřné vlny

Moře je všelijaké, ale nikdy ne klidné! Dovádění ve vlnách je romantické jen do chvíle, kdy se přižene vlna většího ražení a odhodí milovníky na blízký útes. Možná že zrovna vás nějaké to rozbité koleno či přeražený nos nerozhodí. Řada náruživých turistů ale po takové zkušenosti sex na pláži raději oželí.
Tip Aha! Hledejte laguny a kryté zálivy. Stejný nápad ale může mít víc sexuchtivých turistů.

Hrozba č. 3
Pálící sluníčko

Delší pobyt na přímém slunci není právě rozumný. Pár minut poté, co si sundáte plavky, budou svítivě bílá místa rázem parádně zarudlá. Samozřejmě, existují ochranné opalovací krémy, jenže zkuste si jazykem přejíždět ňadro napatlané krémem s ochranným faktorem 15! Nebezpečí spočívá i v přehřátí organismu, které může vyvrcholit až ve zvracení, omdlévání a křeče. To by vážně nebyla hezká tečka za romantickým odpolednem.
Tip Aha! Chce to slunečník. Sice se pronese, ale ochrání.

Hrozba č. 4
V moři nejste nikdy sami!

A sex ve vodě? Kromě dotěrné soli můžete při vstupu do moře stoupnout na mořského ježka, případně ze zálohy připluje celé hejno žahavých medúz. Mořské pobřeží je navíc tradičním domovem stovek druhů krabů. I když jsou většinou velice plaší, může se najít jedinec, který s chutí cvakne klepetem do vaší odhalené hýždě.
Tip Aha! Chcete-li mít opravdu klid, najměte si raději loď a vyjeďte si dál od pobřeží.

Hrozba č. 5
Sůl v očích

Moře je slané, s tím nic nenaděláme. Jenže právě tahle drobnost v podstatě vylučuje milování ve vlnách. Stačí totiž lehké šplouchnutí a místo slastného vyvrcholení se dostaví jen příšerné pálení očí. Roztoužený výraz se zase změní v příšerný škleb v okamžiku, kdy se voda dostane do úst a jazyk vmžiku zcepení. Dovádění se šnorchlem a brýlemi asi také není to pravé ořechové, a tak milování ve vodě prakticky vylučuje asistenci úst, což je přece obrovská škoda.
Tip Aha! Mořskou vodu soli nezbavíte. Máte-li v plánu zapojit do milování ústa, udělejte to dřív, než se svalíte do vody.

Hrozba č. 6
Zevlující šmíráci

Najít kousek pláže bez davů turistů vyzbrojených digitálními kamerami je úkol hodný mistra. Hledání takového místečka připomíná pátrání po svatém grálu a s přehledem vám zabere celou dovolenou, často bez konečného úspěchu. Odvážlivci se sice mohou pustit do hrátek bez ohledu na počet čumilů, riskují ale klepeta na zápěstích za veřejného pohoršování a fotky v některém z časopisů pro voyeury. Ani v noci nebývá na pláži zrovna klídek. Mládež si tu ráda posedí s cigaretou marihuany, kolem se motají psi a přes den neviditelní rybáři tady máchají pruty jako o život.
Tip Aha! Zkuste soukromé pláže označené Private area. Ale pozor! Obvykle máte maximálně 15 minut, než přiběhne ochranka.

Za sex na pláži až rok vězení!

Dřív než se rozhodnete ze svého protějšku rychle strhat plavky, měli byste vědět, že se nejspíš dopouštíte trestného činu. Ano, v drtivé většině evropských zemí je sex na pláži postaven mimo zákon. Když vás uniformovaní chlapíci přistihnou při činu, čeká vás vysoká pokuta, nebo dokonce vězení. Například v Chorvatsku se pohybují pokuty od 25 do 150 eur, ve Španělsku je to až celých 1000 eur. V Portugalsku jsou zákony mnohem přísnější, za sex na pláži můžete putovat na několik měsíců za mříze. Nekompromisně se k plážovým radovánkám staví soudy v Německu, které provinilce mohou poslat do »chládku« až na jeden rok. A kde se žhavým letním milovníkům daří nejlépe? V Bulharsku. Tam policie vše řeší jen domluvou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.