Hugh Grant: Takhle opravdu nevypadám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hugh Grant: Takhle opravdu nevypadám!

Hugh Grant a Hugh Grant: poznejte 10 rozdílů.
Hugh Grant a Hugh Grant: poznejte 10 rozdílů. (EPA)

Stačí šikovný retušér, který umí dokonale vyzmizíkovat pár vrásek, a je to! Škoda jen, že se ve skutečnosti tak lehce přechytračit čas nedá. A ví to i filmový idol žen Hugh Grant (46), který se na plakátu ke svému nejnovějšímu filmu Morganovi na první pokus nepoznal.

Na filmovém posteru jeho obličej vyhladili a lehce zeštíhleli. Samozřejmě mu ubrali většinu vrásek. A zdá se, že Hugh, který ve srovnání se svým dokonalým obrazem působil poněkud zvětralým dojmem, si už pomalu začíná připouštět svůj věk. „Před deseti lety jsem na děti vůbec nepomyslel, ale teď, když vidím všechny své synovce a neteře, se mi najednou myšlenka na dítě začíná líbit. Ještě jsem se nevzdal naděje. I tak si ale 24 hodin s dítětem nedovedu představit. Bohatě stačí tak 10 minut. Myslím, že bych najal spoustu chův,“ říká s úsměvem známý proutník Grant, který v současnosti sice nemá žádnou stálou partnerku, nicméně stále doufá.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.