Kateřina Konvalinka-Průšová: Muže jsem nepodvedla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kateřina Konvalinka-Průšová: Muže jsem nepodvedla!

Fotografie
Fotografie (internal)

Jeli si užít společnou dovolenou na exotické Seychelské ostrovy. Jenže domů přijeli modelka Kateřina Konvalinka Průšová (25) a její muž Vladimír Konvalinka (31) každý zvlášť... Ona dokonce s kamarádem Petrem, se kterým strávila i příjemný večer v baru Postel, jak informoval deník Aha!

Kateřina s manželem Vladimírem na pláži.

Okamžitě se začalo spekulovat o krizi. Pár však konec manželství popírá, a demonstruje to společnými fotografiemi z dovolené. „Jaká krize, proč bychom měli mít krizi? Katka jela domů s naším společným kamarádem, se kterým se oba dobře známe,“ tvrdí Konvalinka, jenž prý na ostrovech zůstal déle, protože tam měl ještě nějakou práci. To samé tvrdí i Kateřina. Ta měla pro změnu »job« v Čechách, a proto údajně přijela dřív než její manžel. Na důkaz velké lásky nám manželé zaslali několik snímků z dovolené, kde strávili pár romantických chvil. Na všech fotkách překvapivě chybí kamarád Petr...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.