Studium sexy Verešové: Taky podváděla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Studium sexy Verešové: Taky podváděla?

Andrea s manželem Danielem Volopichem. I on je právník.
Andrea s manželem Danielem Volopichem. I on je právník. (ara )

11:40 – Českem hýbe skandál na právnické fakulty v Plzni, kde kromě slavných politiků a podnikatelů »studovaly« a ještě i studují i modelky. Asi nejznámější z nich je Andrea Volopichová-Verešová (29) a jí se prý skandál také týká.

11:40 – Českem hýbe skandál na právnické fakultě v Plzni, kde kromě slavných politiků a podnikatelů »studovaly« a ještě studují i modelky. Asi nejznámější z nich je Andrea Volopichová-Verešová (29) a jí se prý skandál také týká.

Agentuře ČTK se svěřila jedna z absolventek plzeňských práv: „Andrea Verešová-Volopichová se mnou měla studovat celých pět let, na škole ale nikdy nebyla. Nebyla zapsaná ani na seznamu ke státnicím. A najednou se objevila vedle mě na promoci.“

Verešová se už dříve, když skandál vypukl a vzali si ho do »parády« média, vyjádřila, že práva studovala na Univerzitě Karlově v Praze a do Plzně přestoupila v posledním semestru kvůli těhotenství.

Promovala krátce před porodem. „Do června 2007 byla oficiálně vedena jako studentka pražských práv. A během měsíce promuje v Plzni. To je divné,“ dodala Andreina spolužačka.

Skandál na plzeňských právech odstartovalo upozornění médií, že proděkan Ivan Tomažič opsal celé desítky stran ve své dizertační práci. Následovala lavina podezřelých případů studentů, kteří práva vystudovali i během několika týdnů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.