Opilý Marek Vašut (49) - Nejdřív chtěl sex, pak pomočil Prahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Opilý Marek Vašut (49) - Nejdřív chtěl sex, pak pomočil Prahu!

Jistá slečna se Vašuta pokouší dovléct do taxíku. Domáhal se i sexu, bruneta ho odmítla.
Jistá slečna se Vašuta pokouší dovléct do taxíku. Domáhal se i sexu, bruneta ho odmítla. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

05:00 – Opilý Marek Vašut (49) se v noci ze středy na čtvrtek potácel po pražských barech při tahu, jaký město dlouho nezažilo! Domáhal se sexu, několikrát usnul s hlavou »zaraženou« do barového stolu, a dokonce byl nakupujícími vyhozen z pekárny v Kozí ulici!

Opilý Marek Vašut (49) se v noci ze středy na čtvrtek potácel po pražských barech při tahu, jaký město dlouho nezažilo! Domáhal se sexu, několikrát usnul s hlavou »zaraženou« do barového stolu, a dokonce byl nakupujícími vyhozen z pekárny v Kozí ulici!

Když se začalo rozednívat, Vašut se vydal kymácivým krokem napříč Prahou s takovým pěveckým vystoupením, že by bodoval i v Hvězdné pěchotě SuperStar. Vymočit se přímo na ulici? Ani to nebyl problém. Přitom to celé začalo »nevinně« – rukou na zadku Agáty Hanychové. „Co si o sobě myslí! Je to spolužák mé matky, a takhle po mně vyjíždí. Jak mě osahával... Vždyť mám nového kluka, co ten tomu řekne?“ rozčílila se Hanychová v klubu Radost FX, kde se Vašut bavil s lahví sektu na večírku filmu Kněžna Libuše.

Kliknutím zvětšete
Marek Vašut začal večer plný alkoholu zlehka. Popíjel jen sekt. S ubíhajícím časem ale přešel na tvrdý chlast. A to v kombinci s antidepresivy, které prý užívá, nebyl nejlepší nápad.

A teď už popis toho, jak vyváděl:

Středa, 22.00 hodin
Vašut osahává v klubu Radost FX Agátu Hanychovou. Nevynechal ani milimetr jejího těla a domáhal se i polibku. Okolo druhé hodiny klub opouští a taxíkem odjíždí do Dlouhé ulice, do baru Bombay. Tam byl do zavíračky.

Kliknutím zvětšete

Čtvrtek, 04.50 hodin
Vašut rozhodně nemá v plánu zamířit domů. S parťáky pokračuje na Haštalské náměstí do Café baru, kde si samozřejmě neodpustí dalšího panáka.

Kliknutím zvětšete

05.00 hodin
Neznámá žena podlehla kouzlu starého svůdníka, který ji osahává, a dokonce dojde i na polibky. Nic víc se ale nekoná...

Kliknutím zvětšete

06.40 hodin
Vašut je zalomený na barové židli a vesele si podřimuje. Chvílemi s hlavou zaklopenou dozadu, chvílemi »zapíchnutou« v barovém stolku. Zřejmě si potřeboval trochu odpočinout, čeká ho ještě dlouhá cesta domů...

Kliknutím zvětšete

07.30 hodin
Nepříjemné probuzení mu způsobí slečna, která se ho pokouší dovléct do taxíku. Venku se Vašut opět domáhá sexu, což bruneta neopětuje se stejným nadšením. Ale jen chvíli, po několika minutách jeho kouzlu podléhá a dlouze se líbají. Dál než k polibkům a osahávání se ale Vašut nedostal.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

07.45 hodin
Opouští bar a potácí se napříč Prahou. Vtom hlad vyhání alkoholem posilněného herce do francouzské pekárny. Tam ale začal boj. Stěží řekl, po čem touží, a s pořádně naloženým talřem si hačnul ke stolku přímo ve výloze.

07.55 hodin
Stačilo pár vteřin a herec se opět oddává klidnému a nerušenému spánku. Bohužel jen do chvíle, než ho coby nevítaného hosta jakýsi muž vyvádí z pekárny do přistaveného taxíku.

Kliknutím zvětšete

08.10 hodin
Herec odjíždí taxíkem na Václavské náměstí. Tam se kolemjdoucí nestačí divit. Vašut si totiž hlasitě zpívá. Vyruší ho ale volání přírody. Zahne tak do ulice v Jámě, kde zcela bez ostychu močí.

Kliknutím zvětšete

08.20 hodin
Je čas na nákupy! Poblíž jsou potraviny, a tak si to Vašut šine přímo do krámu. Chůze se stává čím dál obtížnější a v jednu chvíli herce málem srazí auto. To ho přiměje učinit radikální rozhodnutí – je čas jít domů. Vašut se potácí Ječnou ulicí, kde má byt. Těsně před devátou jeho divoký tah Prahou končí.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Markův tah krok za krokem:

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.