Nevěrník Brad Pitt: Na hotelu s exmanželkou Jennifer Aniston | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nevěrník Brad Pitt: Na hotelu s exmanželkou Jennifer Aniston

Brad Pitt
Brad Pitt (EPA)

05:00 – Herec Brad Pitt (45) zatlouká hřebíčky do rakve vztahu s Angelinou Jolie (34) tak důkladně, že se dá očekávat brzký pohřeb. Podle časopisu Grazia se během návštěvy New Yorku tajně sešel v hotelu Essex House s Jennifer Aniston (40), se kterou se před čtyřmi lety rozvedl kvůli Angelině.

Herec Brad Pitt (45) zatlouká hřebíčky do rakve vztahu s Angelinou Jolie (34) tak důkladně, že se dá očekávat brzký pohřeb. Podle časopisu Grazia se během návštěvy New Yorku tajně sešel v hotelu Essex House s Jennifer Aniston (40), se kterou se před čtyřmi lety rozvedl kvůli Angelině.

Navíc šlo letos už o jejich druhou utajovanou schůzku, nemluvě o desítkách telefonátů, které si za stejnou dobu vyměnili. „Brad jí zavolal a Jennifer se ihned objevila v jeho pokoji,“ řekl zdroj z hotelu.

Pro Angelinu to může být skutečně poslední kapka. Její otec, herec Jon Voight (70), matku neustále podváděl a Angelina mu to nikdy nezapomněla. Dodnes s ním nemluví a řekla, že něco podobného by v životě nesnesla. Co si asi pomyslí o tajných schůzkách v hotelovém pokoji?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.