Berlusconi měl harém s dvaceti dívkami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Berlusconi měl harém s dvaceti dívkami

Dlouhonohá Patrizia svým svědectvím připravila Silviovi horké chvilky.
Dlouhonohá Patrizia svým svědectvím připravila Silviovi horké chvilky. (ČTK)

5:00 – Luxusní prostitutka Patrizia D’Addario (42) před dvěma měsíci šokovala Itálii páskami, které nahrála před a po sexu s premiérem Silviem Berlusconim (72). Teď má ale ještě šťavnatější sousto!

„Věděl, že jsem placená společnice,“ řekla Patrizia v souvislosti se Silviovým prohlášením, že samec jako on za sex platit nemusí a že nevěděl, že má co do činění s prostitutkou. „A rozhodně jsem ty dvě noci, co jsem s ním strávila, nebyla jediná. Všude se tancovalo a zpívalo, bylo to jak v harému. Bylo tam asi dvacet dívek a z mužů jen premiér a Gianpaolo Tarantini (zámožný podnikatel, který je obviněn z kuplířství a údajně Berlusconimu zprostředkovával služby dívek a kokain, pozn. red.),“ popisuje Patrizia. Šokující svědectví zapadá do toho, co žena řekla už dříve: Silvio jí chtěl totiž za sexuální služby dát práci na některé z jeho televizních stanic a dokonce křeslo v europarlamentu!

Silvio Berlusconi

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.