Kepka si rozsekl ruku, Vránovou trápí páteř | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kepka si rozsekl ruku, Vránovou trápí páteř

Ondřej Kepka si na chatě rozsekl levou ruku.
Ondřej Kepka si na chatě rozsekl levou ruku.  (Aha! – Martin Přibyl)

5:00 – Režisér Ondřej Kepka (38) vyrazil do společnosti s rozseknutou levačkou, a jeho máma – herečka Gabriela Vránová (70) – zase žije s šílenými bolestmi zad. Oba však přes zákazy lékařů jedou dál na plné obrátky!

Gabriela Vránová

Co se vlastně Kepkovi stalo? „Sekl jsem se na chatě. Je to větší rána, takže to musím mít obvázané,“ svěřil se deníku Aha! režisér, jehož film Bekyně Mniška bude mít v neděli televizní premiéru. To Vránová, která přišla syna na tiskovku k jeho filmu podpořit, si postěžovala, že doplatila na pracovní vytížení. „Potřebuju lázně, mám velké problémy s páteří. Lékaři vědí, jak jsem pracovně vytížená. Samozřejmě nejsou rádi a leccos mi zakazují a vyčítají mi to, ale to se nedá nic dělat... Já si to pak vykompenzuji,“ věří paní Gabriela. Dokonce se teď upsala divadelnímu představení, kde nemá žádnou alternaci. „Nina Divíšková to odřekla, jsem na to sama. Ale vidíte, že zatím žiju, takže to nějak zvládám,“ dodává usměvavá herečka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.