Slávek Janda si nechal udělat Silikon | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Slávek Janda si nechal udělat Silikon

 (Mária Rušinová)

PRAHA - Slávek Janda a jeho banda si nenechali udělat nové poprsí, ale mají hotový nový 3D animovaný videoklip na píseň Silikon.

Slávek Janda si nechal udělat Silikon

„Pořád jsem chtěli do klipu holky, který se nám vážně líbí, no a protože jsme vybíraví, museli jsme si je nechat nakreslit“, říká Slávek a dodává: „Klip vznikal v Austrálii v Syndey u šikovnýho kluka jménem Honza Krejčíř, který dělal klipy například pro Dana Bátru, J.A.R., Wohnout atd.. Výborně pochopil text a s vtipem nám velmi blízkým ho zpracoval do animované podoby. Příběh je o klukovi, který touží po dokonalé krásce, tak si ji vyrobí, bohužel dívka má ze silikonu i mozek.“ Slávek Janda Banda bude v sobotu 6.června hrát na pražském festivalu “Žiju stejně jako ty“ a s obnoveným Yandim bandem plánuje spoustu koncertů po celé republice. Na Sázava festu chystá svůj celý blok pod názvem: “Slávek Janda and friends“, kde po jeho boku vystoupí většina jeho spoluhráčů, jako: Jana Koubková, Roman Holý, Terez a Černochová, Imran Zangi, Jaya a další.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.