Váchová si dala pohov od svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Váchová si dala pohov od svatby!

PRAHA – Do 26. července můžete navštívit Karlín Hall, v pražské ulici Thámova 8, a stát se součástí multikulturního uměleckého dialogu Prague Biennale, stejně jako bývalá Miss, modelka, moderátorka a redaktorka Lucie Váchová (24).

Do 26. července můžete navštívit Karlín Hall, v pražské ulici Thámova 8, a stát se součástí multikulturního uměleckého dialogu Prague Biennale, stejně jako bývalá Miss, modelka, moderátorka a redaktorka Lucie Váchová (24).

„Nemohla jsem si nechat ujít tak významný kulturní okamžik. I když jsem měla klasický hektický den, který ještě neskončil, jsem tady a nechávám se unést tou spoustou nápadů všude okolo mě,“ řekla Ahaonline Váchová, která nyní žije přípravami na svoji srpnovou svatbu s Davidem Křížkem.

Ředitelé Prague Biennale, tedy čtvrtého ročníku mezinárodní výtvarné přehlídky, Giancarlo Politi a Helena Kontová i letos připravili unikátní podívanou, kde nechybí ani díla nejlepších mladých evropských tvůrců. Hynek Martinec, patřící k nejmladší generaci a nyní již trvale žijící v Londýně, získal nejprestižnější britskou cenu pro mladé umělce a jeho díla jsou okamžitě vyprodána. V minulosti spolupracoval na prestižní kulturní akci Mattoni Water Colors.

Docent Akademie výtvarných umění, akademický malíř Roman Franta, byl při slavnostním zahájení uchvácen nejen jednotlivými díly, ale atmosférou celého bienále. Obdivoval jej i generální ředitel Karlovarských minerálních vod Alessandro Pasquale. Mattoni v celé své koncepci podpory umění vytvořila s bienále jedinečný společný barevný koncept, který je možné vidět na dalších klíčových místech Prahy.

Prague Biennale 4 je rozdělený do 23 sekcí. Poprvé je rozšířen o fotografickou část zaměřenou na novou českou a slovenskou tvorbu a má jej navštívit i Darja Žukovová, manželka ruského miliardáře Abramoviče a vášnivá sběratelka umění.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.