Mějte i vy prdelku k nakousnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mějte i vy prdelku k nakousnutí!

Zdravá strava, cvičení i kosmetické přípravky. To všechno z vašeho zadečku udělá terč obdivných pohledů každého muže, kolem kterého se provlníte.
Zdravá strava, cvičení i kosmetické přípravky. To všechno z vašeho zadečku udělá terč obdivných pohledů každého muže, kolem kterého se provlníte. (Profimedia.cz, kniiha Štíhlé boky z nakladatelství Svojtka & Co., ara)

Držíte v ruce náš dnešní velký plakát Nejkrásnější zadečky světa a s povzdechem si říkáte, že takhle pěkné a pevné pozadí mít nikdy nemůžete? Omyl! Krásný zadeček nemusí být pouhým snem, chce to jen odhodlání a překonat lenost. Poradíme vám, jak pěkného pozadí docílit.


Pevný a sexy zadeček není jen výsadou modelek

Připravte se na to, že vás čeká trochu odříkání v jídle a hodně pohybu. Ale až vyjdete v létě na pláž v bikinách, všichni budou obdivovat právě váš sexy zadeček.

Dieta ne, jen správná strava

Drastická dieta je ta nejméně účinná forma, jak docílit krásného zadečku. Sice shodíte pár kil, ale vaše pozadí bude scvrklé a povislé. Zkuste spíše ubrat z jídelníčku cukry a tuky. Cukry si dopřejte k snídani, tuky k obědu a bílkoviny k večeři. Ne porce jako pro obra, ale s mírou. Pokud upravený jídelníček doplníte o pohyb, budete mile překvapeni z výsledku, který se zaručeně dostaví. Jídelníček doplňte o vlákninu – dostatek ovoce a zeleniny. Ovoce vám zajistí dostatečný přísun cukru, tak nemusíte sladit víc. Hodně pijte, voda je zázrak.

Příklad jídelníčku:

Snídaně – káva nebo čaj s mlékem, kousek bábovky nebo tmavý chléb s máslem a marmeládou nebo müsli se sladkým ovocem
Svačina – bílý jogurt s ovocem
Oběd – zeleninový salát s kuřecím masem nebo lososem, nebo grilovaný steak s vařeným bramborem nebo dušenou zeleninou, povoluje se sklenka piva či vína
Svačina – malý zeleninový salát bez dresinku
Večeře – bylinkový tvaroh, sýr a kuřecí šunka se zeleninou

Bez sportu to nepůjde

1. Zapomeňte na složité cviky a mučení se v posilovně. Možná si to ani neuvědomujete, ale už samotné vyjití schodů do druhého patra hýžďové svalstvo rozpumpuje na maximum.
2. Pokud jste odhodláni začít s jógou, máme pro vás dobrou zprávu – jóga je dokonalá pro zpevnění zadečku a nejen jeho. Jóga pomáhá precizně procvičit a zpevnit každičký sval na vašem těle.
3. Baví vás bruslení? Tak nazout in-line brusle a hurá ven! Bruslení krásně vyrýsuje vaše tělo, a hlavně právě zadeček.
4. Nebo máte raději kolo? Právě teď je ideální čas ho oprášit a vyrazit na výlet. Pokud se nebudete vyhýbat kopečkům, věřte, že dáte vašemu zadku pořádně na frak.
5. Plavání, pokud ho neflákáte a dáte si pořádně svižné tempo, je také super. Pokud to vydržíte pravidelně aspoň měsíc, tak své pozadí nepoznáte. Navíc, třeba se seznámíte se sexy plavčíkem.
6. A pokud ani to vás neláká, jděte se pořádně proběhnout na squash. Tento dynamický sport dává zabrat nejen zadečku, ale i stehnům, lýtkům a zádům. Perfektně zpevní to, co nejvíc potřebujete.

Kosmetika vám pomůže

Existuje mnoho kosmetických přípravků, které vám zaručují, že vás zbaví celulitidy, zpevní zadeček a stehna. Není to tak, mohou fungovat až tehdy, pokud se začnete hýbat. Každopádně i péče o pokožku je velice důležitá, proto určitě sáhněte po přípravcích, které pomáhají odstraňovat podkožní tuk a mají blahodárný účinek pro pružnost a vzhled pokožky. Zvolte také ten přípravek, který dodá pokožce dostatečnou dávku hydratace a vitaminů. Kliknutím zvětšetePokožku kartáčujte speciálním masážním kartáčem, mělo by to být součástí vaší každodenní hygieny. Kartáčování totiž zlepšuje proudění v lymfatických cévách.

Dopřejte si masáž!

Masáže jsou velice uklidňující a prospěšné. Váš zadeček bude zažívat pocit blaha, pokud mu masáž dopřejete. Může se toho ujmout zrovna váš partner a spojíte tak příjemné s užitečným. Masáže vám zlepšují krevní oběh a tím se zbavíte celulitidy.

PÁR ZÁSADNÍCH VĚCÍ, KTERÉ MUSÍTE DODRŽOVAT!:

> Nejezte cukry a zároveň tuky.
> Jezte pomalu.
> Dopřávejte si dostatek vitaminů.
> Myslete na svoji páteř – stůjte rovně, ne jako paragraf.
> Jestli jezdíte z práce tramvají či autobusem, zkuste stát, v práci jste se naseděli dost.
> Zapomeňte na slovo zítra: začněte hned!
> Pečujte i o svou pokožku.
> Nešiďte cvičení, jinak se výsledku nedočkáte a budete zklamaní

Cviky pro krásný zadeček

Kliknutím zvětšeteZvedání nohou

Postavte se vzpřímeně, rukama se opřete o opěradlo židle. Zatáhněte bříško a zadeček. Nohy pak střídavě zvedejte dozadu a do strany. Chodidlo by mělo být asi deset centimetrů od podlahy. Zvednutou nohu nechte ve vzduchu asi deset vteřin.

Kliknutím zvětšeteDámské sedlo

Rukama chyťte židli vzadu za sebou. Pravou nohu zvedněte a ohněte ji v koleni tak, aby spodní část nohy byla téměř rovnoběžná se sedadlem. Pánev posuňte vpřed a snažte se namířit koleno k podlaze a chodidlo přitom zdvihnout ke stropu. Pravé koleno posuňte vzad o 7,5 cm. Vydržte tak asi 10 vteřin, pak nohy prostřídejte.

Kliknutím zvětšeteZavěšená animace

Seďte na židli tak, aby se záda nedotýkala opěradla. Nohy držte u sebe s koleny a chodidly na zemi. Ty pak zvedněte asi o 8 cm od podlahy. Záda mějte pořád rovná a zkuste povolit ruce, aby svalové napětí bylo jen v hýždích a stehnech. Vydržte asi pět vteřin a zvyšujte až na deset vteřin.


Kliknutím zvětšetePolibek kolen

Posaďte se na židli zpříma, s koleny u sebe a s chodidly mírně od sebe. Stiskněte kolena k sobě. Budete cítit napětí na vnitřní straně stehen. Současně stahujte břišní svaly a zadeček. Vydržte asi 10 vteřin a pak se uvolněte. Opakujte minimálně 3x.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.