Šárka ve Výměně manželek: Vezmu kufry a pojedu do p*dele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šárka ve Výměně manželek: Vezmu kufry a pojedu do p*dele!

Šárka bude z ponižování v pražské rodince na dně!
Šárka bude z ponižování v pražské rodince na dně! (TV Nova)

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme, jak si poradí veganka Míša v rodině se čtyřmi dětmi a manželem, který se rád napije. A jestli se dokáže Šárka přizpůsobit pražské rodině, která má vysoké životní cíle.

 

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Prahy, kterou tvoří Míša (40), Roman a dcera Hanka (5). Na druhé straně se seznámíme s Šárkou (39), Petrem (37), synem Petrem (9) a dcerami Eliškou (17), Nelou (11) a Stelou (8), kteří žijí v Českých Budějovicích. V této Výměně manželek se střetnou dva naprosto odlišné světy.

 

Na jedné straně manželé z Prahy, kteří si užívají života, vyznávají pozitivní myšlení a dceru mají doma pouze pár dní v týdnu a na straně druhé rodina, kde oba pracují na sto procent a nepřetržitě se věnují dětem. Právě Šárka z Českých Budějovic se bude v náhradní rodině cítit velmi špatně. Náhradní manžel ji totiž bude vnucovat svůj životní styl a hodně kritizovat ten její. Vydrží celých deset dní v této rodině?

 Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.