Dvojnice snoubenky prince Harryho: Říkejte mi Meghan II.! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dvojnice snoubenky prince Harryho: Říkejte mi Meghan II.!

Meghan Markle má stejně krásnou dvojnici.
Meghan Markle má stejně krásnou dvojnici. (Foto Profimedia.cz)

Od doby, co princ Harry (33) požádal Meghan Markle (36) o ruku, jako by se pytel s jejími dvojnicemi roztrhl. Tou nejpřesvědčivější je ale podle slavné fotografky Alison Jackson (47), která se specializuje na focení dvojníků celebrit, začínající americká modelka Lukwesa Morin (25).

Volbu fotografky potvrdila i veřejnost v internetové soutěži pořádané stránkou Beautifulpeople.com. Stejně jako hvězda seriálu Kravaťáci je i Lukwesa napůl černoška. Její matka pochází ze Zambie a otec z Francie, a přestože je o 11 let mladší než nastávající princezna, lidé si je prý často pletou. „Občas mě zastavují na ulici, aby se zeptali, jestli jsem Meghan Markle a jestli si beru prince Harryho,“ tvrdí Lukwesa.

Přestože by také ráda potkala svého prince, přiznává, že zrzaví muži nejsou nic pro ni. Doufá spíš, že svou hvězdnou podobnost zpeněží.

První skici svatebních šatů

Izraelská návrhářka Inbal Dror prý na žádost Buckinghamského paláce odevzdala tři návrhy svatebních šatů pro Meghan Markle. Dva návrhy mají střih »mořská panna«, který by mohl lichotit hereččině postavě, třetí přichází s tradičním střihem sukně do »áčka«. Návrhářka původem z Tel Avivu už šila svatební šaty mj. pro Beyoncé (36) nebo Naomi Watts (49). Běžné šaty od ní se prodávají v cenách 175 až 275 tisíc Kč.

Na video s Meghan Markle se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.