Chudák princ George! Nesplněné přání ho donutilo krást | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chudák princ George! Nesplněné přání ho donutilo krást

Malý George by rád nosil dlouhé kalhoty.
Malý George by rád nosil dlouhé kalhoty. (Reuters)

Mnoho lidí si myslí, že britský princ George (4) má v životě všechno a závidí mu. Jenže i malý princ má ostatním co závidět a jeho čin dokázal, že minimálně jedno velké přání má. Bohužel kvůli královskému protokolu si bude muset ještě roky počkat.

Malý princ George musí neustále nosit kraťasy. Odborníci na etiketu to vysvětlují tím, že kalhoty jsou určené pro starší chlapce a muže, a právě kraťasy mají být znakem pro malé chlapce ze šlechtických rodin. Podle nich je jedno, jaké je právě venku počasí, dlouhé kalhoty, prostě značí špatný původ, proto si George musí ještě aspoň čtyři roky počkat.

Jenže čekání na dlouhé kalhoty prince už zřejmě nebaví. Server gossipcop.com přišel s informací, že princ George sebral kalhoty ze šatny tatínka prince Williama. Malý rošťák prý ohrnul nohavice a místo pásku použil švihadlo, svým modelem se samozřejmě hned pochlubil. „Byl to nejroztomilejší pohled, když vyrazil na snídani v oblečený v tatínkových kalhotách,“ prozradil tajný zdroj z paláce pro National Enquirer s tím, že Kate Middletonová i princ William byli ohromeni vynalézavostí vlastního synka.

 Princezna Charlotte a princ George si hrají s balónky

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.