Nový hit plastické chirurgie: Víme, jak zkrášlit pohlaví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nový hit plastické chirurgie: Víme, jak zkrášlit pohlaví!

Dokonalou si přeje být každá žena. Ne každá má ale odvahu pustit chirurga se skalpelem na to nejintimnější místo.
Dokonalou si přeje být každá žena. Ne každá má ale odvahu pustit chirurga se skalpelem na to nejintimnější místo. (: profimedia.cz)

Pryč jsou doby, kdy byla v plastické chirurgii v kurzu nová prsa, zmenšení zadečku či kolagenové rty. Nejnovějším módním hitem je prý operativní úprava ženských intimních částí těla. Nedělní Aha! zjistilo, že se zdaleka nejedná jen o rozmar hollywoodských hvězd nebo pornohereček.

Tento trend totiž dorazil už i k nám a čeští plastičtí chirurgové prý mají plné ruce práce…

Hitem je vaginoplastika!

U vaginoplastiky se obecně jedná o úpravu pochvy. Nejčastějším výkonem plastických chirurgů je zúžení poševního vchodu, případně zúžení pochvy, čímž lze dosáhnout i jejího částečného zpevnění, a tím pádem zkvalitnění sexuálního života. Tento zákrok provádějí chirurgové hlavně u žen středního věku, které už za sebou mají porod. Operace je prováděna v celkové anestezii a trvá podle rozsahu tři čtvrtě hodiny až hodinu a půl a provádí se tak, že v oblasti poševního vchodu je vyříznuta tkáň a poté je rána sešita. Stehy jsou samovstřebávací, přibližně jeden měsíc se doporučuje sexuální abstinence.

Tvar podle přání

Další žádanou intimní operací je labioplastika. Pod tímto názvem se skrývá operační úprava malých nebo velkých stydkých pysků. Někdy jsou totiž stydké pysky tak velké, že ženě způsobují zdravotní, kosmetické či psychické potíže. Mohou jí vadit třeba při jízdě na kole nebo jiném sportu, při nošení plavek či snížit chuť na sex. Jestliže ženu na podobný zákrok doporučí gynekolog, může být operace dokonce hrazena zdravotní pojišťovnou.

Vše se měří a kreslí

Před operacemi je nutná konzultace s plastickým chirurgem, který bude zákrok provádět. Vzhledem k tomu, že operace se většinou provádí v celkové anestezii, unikne pacientka vedle bolesti i nepříjemným psychickým pocitům, protože chirurg musí celou operovanou oblast pečlivě vyměřit a zakreslit.

Nová panenská blána

Dalším novým hitem v plastické chirurgii je vytvoření panenské blány. Tento trend přichází z USA a kromě provinilých katoliček ho tam hojně využívají i nevěsty, které svému manželovi chtějí dát jako svatební dar pocit, že spí s pannou. A tak se každá žena díky plastické chirurgii může stát třeba desetkrát za život pannou!

Kolik zaplatíte?

Úprava ženských genitálií vyjde zájemkyně přibližně na čtrnáct tisíc korun. Záleží na velikosti zákroku a klinice, kde se operace provádí. Plastičtí chirurgové také tvrdí, že existuje přibližně sedmdesát druhů tvarů ženských genitálií, a tak si žena může nechat vymodelovat takový tvar, jaký se jí bude líbit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.