Trapný vrchol svatby roku: Svědek sprostě urážel Pippu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trapný vrchol svatby roku: Svědek sprostě urážel Pippu!

Ani svatba Pippy se neobešla bez trapasu...
Ani svatba Pippy se neobešla bez trapasu... (Foto Reuters)

Víkendová svatba Pippy (33), sestry vévodkyně Kate (35), byla naplánována do nejmenšího detailu. I tak ale došlo k trapnému fiasku. Před půlnocí, kdy měla zábava gradovat, na skleničku zaťukal ženichův svědek a spustil svou řeč, která vyvolala pořádné rozpaky. Šlo totiž o proslov plný dvojsmyslů a nemístných narážek včetně sexuálních, na které svatebčané z nejvyšších britských kruhů včetně královských rozhodně nebyli zvědaví... Nevěstu Pippu dokonce nejméně jednou urazil!

Kámoš Justin Johannsen třeba miliardáři Jamesi Matthewsovi (41) a jeho ženě, švagrové následníka trůnu, přál vydařené dva týdny ve velšském Bangoru. Protože ale všichni věděli, že mizí na ostrov do Polynésie, vlastně jen žongloval se slovesem »bang«, jež se v britském slangu užívá výhradně pro »šu*ání«.


A Johannsen jel i dál! „A teď něco o Jamesově životní lásce – je krásná, energická, věrná, má jemná ústa, přiběhne na zavolání... Ale teď už dost o jeho kokršpanělovi Rafovi, jsem tu proto, abych mluvil o Pippě,“ blábolil. Dál taky nevěstu vyzýval, ať při prvním tanci sevře dobře půlky anebo se chlubil tím, že snubáky nosil zabalené v koupací čepici uschované v trenkách, aby je neztratil...

Na záběry z příjezdu na svatbu se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...


 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.