Šimpanzi zešíleli a začali vraždit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šimpanzi zešíleli a začali vraždit!

FREETOWN – Výlet do přírodní rezervace Tacugama v západoafrickém státě Sierra Leone nečekaně skončil krvavou scénou jako vystřiženou z béčkového hororu. Šimpanzi, kteří jsou obvykle.

Výlet do přírodní rezervace Tacugama v západoafrickém státě Sierra Leone nečekaně skončil krvavou scénou jako vystřiženou z béčkového hororu. Šimpanzi, kteří jsou obvykle považováni za velmi mírumilovná zvířata, zničehonic a zcela bezdůvodně napadli skupinku turistů.

Rozběsněná zvířata se vrhla na překvapené návštěvníky a začala z nich škubat kusy oblečení. K smrti vyděšení lidé, kteří s sebou neměli žádné zbraně, jenom zoufale ječeli. Následky řádění šílených opic jsou katastrofální: Jeden ze zaměstnanců rezervace brutální útok nepřežil, dva návštěvníci parku teď v nemocnici bojují o holý život.
Nepříčetné opice, které se policii zatím nepodařilo dopadnout, teď představují pro okolní obyvatele smrtelnou hrozbu. Přírodní rezervace Tacugama funguje od roku 1995 jako útočiště pro opuštěné šimpanze. Její zaměstnance útok šimpanzů na skupinu návštěvníků šokoval.


Autor: (INT, šum)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.