Asterka před národem o sexu, před dětmi stud! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Asterka před národem o sexu, před dětmi stud!

Jitka Asterová děti nechala, aby se o sexu vzdělaly samy.
Jitka Asterová děti nechala, aby se o sexu vzdělaly samy. (Foto Martin Hykl)

Rozhovory o sexu asi nemiluje žádný rodič. Jitka Asterová (57) o tomto tématu devět let otevřeně hovořila v rádiovém pořadu Sexy život. K vlastním dětem už ale tak sdílná nebyla.

„Tak to budeme překvapená, ale já jsem se s dětmi o intimnostech nebyla vůbec,“ odpověděla Asterová na dotaz redaktorky Aha! pro ženy. „Stejně jako se mnou se o tom nikdo nebavil. Víte, já byla hodně puritánsky vychovaná. O detailech jsme nemluvili a nemluvíme. Ale moje děti to mají lepší, než jsem měla já. Všechny tyhle věci se dnes dají získat lépe než jen z knihy Děvčátko na slovíčko. Proto si nemyslím, že by tohle vysvětlování měli nutně dělat rodiče,“ myslí si moderátorka.

Jitka po skončení svého pořadu zcela obrátila a o sexu už nehodlá nic říkat ani do médií. „Tak, mluvila jsem o tom devět let v pořadu Sexy život, ale myslím si, že už to stačilo. Teď se tomu docela i vyhýbám. Nebo lépe řečeno, už o tom na veřejnosti mluvit nechci,“ uzavřela Asterová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.