Drobný kontra Gott: První setkání po útoku na Ivanu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drobný kontra Gott: První setkání po útoku na Ivanu!

Setkání Slavíka s Milanem Drobným, kterého zná neuvěřitelných 55 let, bylo plné rozpaků.
Setkání Slavíka s Milanem Drobným, kterého zná neuvěřitelných 55 let, bylo plné rozpaků. (Foto ara)

Karel Gott (77) a Milan Drobný (71) se v létě rozkmotřili. Drobný z toho vidí Slavíkovu ženu Ivanu (40). Karel si ale ostrá slova proti své manželce nenechal líbit. Nyní se setkali v Divadle U Hasičů na předávání ceny Mistr zábavného umění. Mohou z nich být znova přátelé?

„Když Karel přišel, já už seděl na svém místě. Díval se kolem a mám dojem, že se naše oči na setinu vteřiny setkaly. Já se usmál a pokynul hlavou, on nereagoval,“ vylíčil nedělní večer Milan Drobný Blesku. Karel Gott seděl v první řadě, Drobný o dvě řady dál.

„Holt prohlásil, že už nejsem jeho kamarád, tak se toho držím. Vždy mu budu fandit, třeba jednou pozná, že jsem to s ním myslel dobře,“ prohlásil Gott. Slavík se přitom s Drobným zná už dlouhých 55 let. Co se vlastně před více než dvěma měsíci stalo?

Vše začalo v době, kdy Karel Gott bojoval s rakovinou. Drobný tehdy do médií prohlásil, že se Gottovi daří lépe a jeho hlas zní v telefonu vesele. Poté prý nastoupila Ivana Gottová a ztropila scénu. „Druhý den volala a křičela na mě, že maže mé číslo z mobilu! Že o Karlovi smí do médií mluvit jenom ona! Byl jsem jako opařený,“ tvrdil tehdy Milan. Verze Ivanky je taková, že Drobnému pouze poslala SMS, a to na žádost samotného Karla.

Gott se za svou ženu postavil. „Jsem hluboce zklamán jednáním mého bývalého kolegy, bývalého kamaráda, který měl asi zapotřebí útočit proti mé ženě. Útok proti ní pokládám za útok proti mně, proti celé rodině,“ hájil svou choť. Na usmíření mezi bývalými přáteli to ani po posledním střetnutí příliš nevypadá…



Přečtěte si
ararat
24. 10. 2016 • 14:49

Kristepane,TY /NÁNO/ nulo co tu řveš,tam se starej o sebe TY kobylo z Bohnic

brunos
22. 10. 2016 • 06:28

Gott byl mistr, teď je šašek.

mekanik
19. 10. 2016 • 07:38

dokud se božský Kája honil za kuwama to mu byl Drobnej s Felixem dobrej ale jak mu málem odzvonilo tak vyměknul.jediná rada zní sr.át na Káju.chce mít rodinu a manželku tak atˇ ji má.podle mého názoru je nesvéprávnej když za něho rozhoduje ona.takže žádný hlasy do slavíka ani jinam a buď doma Kadle když chceš mít rodinu a jí.a bude klid od té povedené family.nazdar

defakto
18. 10. 2016 • 23:13

Dejte konečně rodině K. Gotta svatý pokoj ! Nikdo nemá právo kecat jim do manželství a už vůbec ne starý k.u.r.e.v.n.í.k Drobný , kterému skrachoval snad každý vztah. V jeho 70 letech je sám , bez rodiny , bez popularity , bez peněz...kdo ví z čeho vlastně žije. Tenhle skrachovalec se chce jenom zviditelnit vedle K.G. jinak by jeho názory už nikoho nezajímali.

-bello-
18. 10. 2016 • 22:33

krat5 musím ti říct, že dnešní generace o Gottovi ví akorát když si krátí dlouhou chvíli ve frontě u pokladen v marketu čtením Blesku nebo AHA.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.