Jan Hrušínský (60) o svém pobytu v nemocnici: Snil jsem o holkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jan Hrušínský (60) o svém pobytu v nemocnici: Snil jsem o holkách!

Jan Hrušínský (59) se objeví v dalším díle seriálu Hříchy pro pátera Knoxe.
Jan Hrušínský (59) se objeví v dalším díle seriálu Hříchy pro pátera Knoxe. (Foto Aha! – Daniel Černovský, Twitter, ara)

Strachovala se o něj rodina, přátelé, ale také řada fanoušků! Herec Jan Hrušínský (60) loni v létě bojoval o život, ale jak teď sám přiznal, částečně si tuto situaci užíval.

Populárnímu herci praskl žlučník, poté tepna v břiše a nakonec dostal oboustranný zápal plic. Jen zázrakem přežil! Vzhledem k tomu, že byl jeho stav velmi vážný, strávil dvanáct dní v umělém spánku. „Oni ten spánek udržují, jak jsem se později dozvěděl, směsí různých opiátů. Ale neřekli mi, co přesně to bylo. Nicméně já jsem tak v duchu těch dvanáct dní snil,“ svěřil se Hrušínský.

„Létal jsem si jak na nějakém tripu v 60. letech, viděl jsem holky kaleidoskopickýma očima, papírové taxíky, marmelade lime a hrozně jsem si to užíval. Naopak ti, co viděli, v jakém jsem stavu, a nedostávali dobré zprávy, trpěli,“ svěřil se překvapivě herec. „Děkuji doktorům v Thomayerově nemocnici, sestřičkám, prostě všem, kteří mne zachránili,“ dodal Hrušínský, kterého v neděli 6. března můžete vidět v televizi v seriálu Hříchy pro pátera Knoxe a také v nové pohádce Řachanda, v níž hraje krále. Natáčel ji krátce poté, co se stabilizoval jeho zdravotní stav.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.