Šéf pražské mordparty Josef Mareš: Oblékl uniformu po 20 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šéf pražské mordparty Josef Mareš: Oblékl uniformu po 20 letech!

Ve skutečnosti je šéfem pražské mordparty.
Ve skutečnosti je šéfem pražské mordparty. ( Foto ČT, ara)

Třetí řada oblíbeného krimiseriálu Případy 1. oddělení k velké nelibosti diváků nebude. Česká televize se jim to snaží alespoň částečně vynahradit tím, že opakuje celou první sérii. A hned v úvodním díle si střihl roli spoluscenárista a šéf pražské mordparty Josef Mareš (52). 

Jako kriminalista chodí v civilu, takže uniformu policisty měl na sobě naposledy před 20 lety. „Mareš byl v mundúru policisty kouzelný. Vůbec se v tom necítil, navíc hrál pouhého pochůzkáře,“ prozradil deníku Aha! zdroj z natáčení seriálu. Jako herec se ale Mareš příliš neosvědčil.

„Musel jsem Pepu trošku režírovat, protože on je profík a za svůj život viděl už hodně mrtvol. Ale obyčejný pochůzkář nikdy žádnou neviděl, takže jsme potřebovali pro záběr, aby se mu z pohledu na torzo těla udělalo zle. On k tomu napoprvé přišel a podíval se na to, jako by to viděl každý den...,“ zavzpomínal režisér Dan Wlodarczyk (48).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.