Matonoha při natáčení napadl Stránského: Ubalil mu ránu pěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Matonoha při natáčení napadl Stránského: Ubalil mu ránu pěstí!

Jedna tvrdá rána a Martin Stránský se kácel k zemi.
Jedna tvrdá rána a Martin Stránský se kácel k zemi. (TV Nova)

Neměl šanci! Hvězda seriálu Doktoři z Počátků Martin Stránký (45) si na vlastní kůži vyzkoušel, jaké to je dostat ránu jako z děla. Po té, kterou mu v seriálu ubalil Tomáš Matonoha (43), letěl k zemi jako hruška.

Následky v podobě podlitin v obličeji ale neměl. Zatímco pád byl pravý, bomba od Matonohy jako seriálového žárlivého partnera Lucie Benešové (40) Milana byla hraná.

„Natáčení obrazu s rvačkou nebo spíše napadením Oty Milanem, nebylo nikterak náročné. Martin Stránský i Tomáš Matonoha jsou zkušení herci, kteří vědí jak kamerám pomoci, aby údery vypadaly věrohodně,“ řekl Aha! režisér seriálu Libor Kodad s tím, že celá scéna se zkoušela s kaskadérem půl hodiny.

A přestože záběr vypadá hodně drasticky, Stránský ani při pádu neriskoval. „Pro tyto případy je na zemi dvojitá matrace, která samozřejmě v záběru není vidět. Na ní herec dopadne, natáčení se na okamžik přeruší a matrace se odstraní,“ vysvětlil trik režisér.

Perlička z natáčení: Místo do chlapa kopal do pytle
Nepříčetný Milan v podání Matonohy se na bezvládného Stránského jako Otu znovu vrhl a začal do něj kopat. Divák ovšem neuvidí, že ve skutečnosti kopal do pytle s pískem, který byl za ležícím Otou schovaný.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.