Šílenec v BMW letěl centrem Prahy: Smetl 6 lidí a utekl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šílenec v BMW letěl centrem Prahy: Smetl 6 lidí a utekl!

Na místě nehody to vypadalo jako na bojišti.
Na místě nehody to vypadalo jako na bojišti. (policejnidenik.cz)

PRAHA (sch) – Děsivá nehoda se odehrála v centru Prahy před jedním hudebním klubem včera ráno. Šílenec neukočíroval svoje BMW a naboural dvě auta. Ta smetla 6 lidí, jenom štěstí, že nikdo nezemřel! Řidič navíc utekl!

Burácející zvuk našlapaného motoru, skřípění gum a rána jako z děla. Bleskurychlý sled zvuků předcházel ošklivě vypadající nehodě v Hybernské ulici před klubem Studio 54. Tam postávala skupinka šesti lidí – dvě ženy (22 a 26) a čtyři muži (38, 44, 48, 48). Všechny smetlo odmrštěné auto. „On letěl strašně rychle, tak 150 km/h, pak narazil do taxíku mého kamaráda,“ řekl Aha! jeden z lehce zraněných, který pomáhal ostatním. Nejhůř na tom je taxikář, skončil v nemocnici se zlomenou pánví.


Po nehodě se řidič vypotácel z auta a z místa utekl. „Policisté v havarovaném vozidle našli osobní doklady 26letého cizince a zahájili po něm pátrání,“ řekla Aha! policejní mluvčí Andrea Zoulová. Na útěku byl asi 5 hodin. Když policisté cizince chytili, naměřili mu 1,47 promile alkoholu. Celé odpoledne pak strávil na výslechu. Ale nepřiznal se, proto se policisté musejí spolehnout na výpovědi svědků a kamerové záznamy!



Přečtěte si
prroud
21. 7. 2014 • 11:18

Zase ozralej za volantem,kdyz ne tohle,tak particka otravi lidi pomoci chlastu.....porad dokola chlast,chlast a chlast.......kdypak se s tim zacne opravdu neco delat? Zrejme nikdy dokud to bude o prachach,ze ano

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.