Hrůzný nález v fjordech: Balík s mrtvolou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hrůzný nález v fjordech: Balík s mrtvolou!

Fotografie
Fotografie (internal)

 Němka Agnes Elisabeth Müller (†36) žila s rodinou už několik let v Norsku. Tam ale 16. dubna beze stopy zmizela. Policie míní, že ji zavraždil manžel, který už sedí ve vazbě. Teď mu asi zvoní hrana – v jednom fjordu našli balík, v němž jsou prý lidské ostatky. Je to Agnes?

Podezřelý nález učinila policie v neděli, když prohledávala oblast poblíž turisty vyhledávaného skalního bloku Preikestolen nedaleko Stavangeru. A podle prvních zpráv je v balíku zřejmě lidské tělo!

„Objekt se nachází asi 150 metrů od břehu a leží v hloubce zhruba 70 metrů. Jeho tvar je podezřelý. Může v něm být jedna osoba, ale dokud ho nevyzvedneme, nemůžeme si tím být jisti,“ popsala policejní inspektorka Kristin North Varhaug záhadný nález, který zachytila podvodní kamera.

Agnes žila v Norsku spolu s manželem Thomasem (34) a dvěma dětmi (7 a 11). A právě manžel je hlavní podezřelý z její vraždy! „Často mluvila o rozvodu, ale nikdy by neopustila děti,“ prohlásila šéfová kadeřnictví, v němž žena pracovala. Thomas má loď a mohl tak mrtvolu bez problémů odvézt k fjordům a tam ji vyhodit. Policie ho drží ve vazbě a drtí ho až 10hodinovými výslechy.

Agnes Elisabeth Müller

1984870:gallery:true:true

Podle vyšetřovatelů byla Němka po zmizení aktivní na svých facebookových stránkách – byla i to práce manžela? Thomas byl poslední, kdo ji v osudný den viděl, ale policii odmítá cokoliv říct. Vyšetřovatelé proto chtějí v následujících dnech mluvit i s dětmi, které jsou prozatím v péči sociálky. A více prozradit má i tajemný balík na dně moře...

Autor:  vk

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.