Lidé nadávají: Co je to za vola!? Postavil plot na silnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lidé nadávají: Co je to za vola!? Postavil plot na silnici!

Plot na silnici
Plot na silnici (Foto: ara)

Zdravý rozum zůstává stát nad rozhodnutím jednoho z obyvatel Batouchovic na Třebíčsku. Josef K. (59) uprostřed obce zahradil plotem nejen obecní chodník, ale ještě více než metr silnice!

Projíždějící auta se v místě vyhýbají jen s velkými obtížemi. Přesto si majitel plotu stojí za svým. „Průjezdnost je zajištěna a povolení na to mám. Víc to komentovat nebudu,“ reagoval podrážděně na dotaz Aha! Josef K. „Povolení muž skutečně má, ale více než třicet let staré,“ podotýká starosta nedalekých Bochovic Karel Šoukal, pod které Batouchovice patří.

Plot na silnici
„Je to blbec, se kterým se tady nikdo nedohodne,“ tvrdil jeden z projíždějících motoristů. Podle místních se Josef K. rozhodl plot postavit podle starého povolení kvůli tomu, že mu obec pod okny zřídila místo na kontejnery na
tříděný odpad. Silničáři protahující v zimě v obci silnici jsou z nové překážky
téměř na mrtvici. Zaměstanci stavebního úřadu v Třebíči přitom jen bezradně
krčí rameny. Platnost dokumentů je podle nich nezpochybnitelná.
Plot na silnici

Autor:  čad

Přečtěte si
detektif_shtika
26. 2. 2014 • 11:47

To je přesně ono. Jestli to je jeho pozemek, tak byl akorát dobrák. Oni si vyserou silnici kde chtějí, nikoho se neptají a pak se diví, když se člověk začne bránit. Jestli je pozemek jeho, tak mu fandím.

prroud
25. 2. 2014 • 21:19

Taky se mi prave zda,ze pujde o neco takovyho,to je jeste dobrej,stat se to me,zavolam na ucet obce bagr a necham neopravnenou stavbu na mym pozemku proste zbourat!

detektif_shtika
25. 2. 2014 • 11:45

Já myslím, že pokud to udělal až na silnici a nikdo s tím nic nemůže, tak si nejspíš nechal zaměřit hranici svého pozemku, no a ten jen ohraničil. Proto jsou všichni nahraní. No a jestli tu na jeho pozemku udělali silnici a teď tam ještě chtěli prsknout kontejnery, no tak to se mu ani nediví, že si to ohraničil. Kdyby to nebyl jeho pozemek, tak už by tam plot jistě dávno nebyl. Stavební povolení sice může mít 30 let staré, ale pokud postaví plot, myslím, do 1 metru výšky, tak ani povolení nepotřebuje a účel to splní. Ale jak říkám, pokud na něj nijak nemůžou, tak myslím, že jen ohraničil svůj pozemek. Cizí by zabrat nemohl.

najka
25. 2. 2014 • 11:29

Ten náš blb, co stojí v čele obce, udělal mým známý totéž, ale bohužel, na obecním pozemku! Dříve měli krásný výhled na krajinu, nyní na barevné škatule!!! Tomu člověku fandím!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.