Kamion (5 tun) spadl rovnou do autobazaru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kamion (5 tun) spadl rovnou do autobazaru!

Kamion skončil mezi vozy v autobazaru.
Kamion skončil mezi vozy v autobazaru. (pro Aha! – Vladimír Vlk)

PLZEŇ – Majitel autobazaru v Plzni se nestačil divit. Do areálu mu vletěl plně naložený kamion. Řidič (58) se na úzké silnici vyhýbal protijedoucímu autu a při tom se s ním utrhla krajnice.

Kamion s pětitunovým nákladem palet skončil na boku v příkopu a návěsem poškodil několik zaparkovaných aut v autobazaru, který se nachází v těsné blízkosti silnice.

„Škodu na autech odhaduji tak zhruba na sto tisíc korun,“ posteskl si majitel autobazaru Martin Neckář. Nejvíce poškozené jsou luxusní verze staršího BMW a Seat Cordoba. „Smůla mě pronásleduje. Při nedávné vichřici se zlomil sloup veřejného osvětlení a spadl na auta,“ běduje si Neckář.

Paradoxní je, že řidič kamionu měl před sebou už jen pár stovek metrů cesty do své cílové stanice. Hasiči museli kamion nejprve vyložit a potom jim musel pomoci při vyprošťování jeřáb.

Řidiči kamionu nebyl po dechové zkoušce prokázán alkohol v krvi, takže vyvázl s blokovou pokutou. „Vzniklá škoda byla vyčíslena na více než 200 000 korun,“ dodala mluvčí plzeňských policistů Michaela Altmanová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.