Hříšný kněz Erik T.: Sex za 15 000 Kč měsíčně?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hříšný kněz Erik T.: Sex za 15 000 Kč měsíčně?!

Vazební cela, tak nějak vypadá nyní domov Erika T.
Vazební cela, tak nějak vypadá nyní domov Erika T. (ČTK, ara)

Kde bral kněz Erik T. (52) obviněný ze čtyřnásobného znásilnění ženy (37) a zneužívání školačky (13) čas na své hříšné zálety? Za zhruba 15tisícový plat si zřejmě jen užíval...  Mzdu dostává i nyní, když je ve vazbě.

JAK SI ŽIL
Místo modlení sváděl ženy?
Běžný farář může podle místa služby vykonat až tři mše denně. Erik T. po návratu z pokání z kláštera trapistů, kam jej biskupství poslalo za trest, se mohl v Havlíčkově Brodě, kde bydlel na faře, cítit jako v ráji.

„K ničemu ho nepustili. Párkrát za týden měl mši v Pohledu a v sobotu večer pak v Havlíčkově Brodě. Jednou měsíčně docházel do havlíčkobrodské psychiatrické léčebny,“ řekl jeden z bývalých kolegů.
Oproti komunitě premonstrátů, kde probíhají i společné modlitby a se kterou žil pod jednou střechou, se kněz nepředřel. Přesto si překvapivě s platem zhruba 15 tisíc Kč, na jehož polovinu mu biskupství navíc vyhlásilo exekuci, dokázal zřejmě vyhodit z »kopýtka«!


TAK SE MÁ TEĎ
V cele s chlapem
Jako pro všechny obviněné ve vazební věznici v Hradci Králové platí i pro faráře Erika T. (52) stejný režim.
5:30 budíček
6:00 snídaně
6:30 až 12:00 policejní výslechy, setkání s obhájcem, návštěvy (jsou-li povoleny)
12:00 oběd
12:30 až 18:00 policejní výslechy, setkání s obhájcem, návštěvy (jsou-li povoleny). „Denně mají vězněné osoby nárok na dvě hodiny vycházky,“ uvedl Václav Kárník, mluvčí královéhradecké vazební věznice. Vždy jen pod dohledem po »vězeňském dvorku«.
18:00 večeře
21:00 večerka
Obvinění a odsouzení za násilí či zneužívání dětí, jsou často trestáni samotnými spoluvězni. Má proto Erik T. nějaký speciální podmínky? „K režimu konkrétní osoby se nebudu vyjadřovat,“ odmítl spekulace Kárník. V Hradci Králové jsou »vazbené« osoby po dvou až pěti, podle velikosti cely.
Církevní »vězení«
Do kláštera trapistů na západě Čech byl poslán za trest, aby si odpykal dluhy, které nasekal při snaze vybudovat dům pro matky s dětmi a tiskárny katolických novin. V klášteře mezi sebou nesmí provinilci promluvit, musí jen pracovat v lese, na poli. Jinak se pouze modlí.



Autor:  jp,čad

Přečtěte si
imanuela
7. 4. 2014 • 18:57

Je mne nazvraceni z toho padoucha,dela ostudu Katolicke Cirkvi,vericim,knezim,kteri jsou vernr oddani Bohu i lidem. Znesvetil vsechno co patri Bohu,provinil se vuci Bozim prikazanim. Kazdy knez,ktery chce bit knezem,mel by byt vysetren lekari,jestli neni uchylny.Je to slaboch,asi nevedel jak sbalit zeny,tak se dal na kneze,kdy tam jsou stovky prilezitosti hovorit se zenami,s detmi,kdy s nima jezdi TAK RADI na ruzne chaloupky,vylety,maji nespocet spolecenstvi v kostelich...proste konatku s zenami takovy uchylny knez ma opravdu vice nez dost,kdy zena ci divka jde k nemu s problemy jako za nasledovnikem Krista a najednou ji chyti pomalu ,ale jiste do svych siti...... dozivoti takovemu!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.