Zavražděná školačka se kamarádila s kriminálníky: Expříteli Petry (†15) hrozí 10 let basy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zavražděná školačka se kamarádila s kriminálníky: Expříteli Petry (†15) hrozí 10 let basy!

Expřítel dívky Patrik Č. na jejím pohřbu.
Expřítel dívky Patrik Č. na jejím pohřbu. (Jiří Čada)

Brutálně popravená školačka Petra V. (†15) z Jihlavy se přátelila s mladíky, kteří se už dostali do křížku se zákonem! Tomáš Z. (20), který dívku zřejmě společně z Michalem K. (20) zavraždil, byl pár dní před vraždou amnestován. Jejímu expříteli, Patrikovi Č (20), zase hrozí 10 let vězení.

Trojice mladíků, Michal K., Tomáš Z. a Jakub D. (18), kteří v souvislosti s vraždou byli policisty obviněni, není mužům zákona neznámá. „Michal K., se kterým se Petra rozhodla jít z diskotéky k němu do bytu, skončil loni v květnu na záchytce. V opilosti vykopl výlohu,“ informoval Blesk jeden z policistů, který mladíky zná.

Tomáš Z., který Petru pomáhal Michalovi uškrtit, byl jen deset dnů po svém amnestování. Krádeže, rvačky v opilosti, vloupání, to byla jeho »parketa« . Dokonce údajně okradl i svoji sestru. Žádným neviňátkem není ani třetí z trojice kumpánů Jakub D. Ten, přestože tvrdí, že vraždě školačky jen přihlížel, jihlavskou záchytku letos na začátku března okusil za fyzické napadání blízkých příbuzných.


Nepovolená sbírka

Policisté včera na jihlavském magistrátu zahájili prošetřování okolností nepovolené sbírky Petřiných přátel na její pohřeb. Jedním z organizátorů byl i expřítel dívky Patrik Č. (20). Tomu za loupež z loňského roku hrozí až deset let vězení. „To co Patrik v minulosti provedl je jeho soukromá věc, teď chtěl ale udělat něco skutečně dobrého,“ bránil kamaráda další z organizátorů sbírky Petr Horák (20). Ten se tento týden psychicky zhroutil a musel být ošetřen přivolanými záchranáři, když zjistil, že za organizaci finanční sbírky jim hrozí policejní vyšetřování.

Přečtěte si
jakeline
4. 10. 2013 • 05:59

Co to byli za rodiče když nechali 15letou holku aby se scházela s kriminálníky a měla s nimi sex já bych zavřela rodiče to je nepřípustné

Shelby16
13. 4. 2013 • 19:09

 Místo, aby chodila s hodnými a slušnými kluky, lezla do postele s těmi největšími grázly a zloději, co mohla ta naivka dobrého od nich očekávat ? Až v osudnou noc jí to snad konečně došlo, bohužel už bylo pozdě... Hodný a slušný kluk by nikdy nebil, natož aby jí ublížil takovým hrozným sadistickým způsobem. Mladé naivní blbky spatřují v grázlech a zločincech své idoly a na hodné kluky kašlou !!! - tak ať se potom nediví krávy omezené... (teď to myslím obecně)

danuska555
13. 4. 2013 • 16:11

 Meli si ji lepe vychovat. Srali na ni, pak se holka vyvalela s kdejakou - sebrankou. Ale je mi ji - lito ta brutalita byla hrozna! Vsichni tri vrazi--- Dozivoti!!

denia
13. 4. 2013 • 13:11

 se ještě budete ukájet nad vraždou školačky,která si měla ještě hrát s panenkama místo souložení se stejně navychovanými puberťáky,kteří pod vlivem neuspokojených hormonů neváhají vraždit.Je mi z toho špatně co se hraje za komedii místo aby byli rodiče stíháni za zanedbání povinné péče.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.