Estébák z Národní třídy teď demonstruje za mořem: Zifčák cloumá Venezuelou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Estébák z Národní třídy teď demonstruje za mořem: Zifčák cloumá Venezuelou!

Fotografie
Fotografie (internal)

Přivedl studenty pod obušky na Národní třídu, hrál mrtvého, aby vyprovokoval změny ve vedení  tehdejších komunistů. A teď demonstruje v Jižní Americe!  To je příběh estébáka Ludvíka Zifčáka (52) alias studenta Růžičky.

Ludvík Zifčák nechvalně proslul svou rolí v listopadu 1989. Jako důstojník StB se vetřel do studentského hnutí pod jménem Milan Růžička. Podle svých pozdějších prohlášení  přivedl průvod mladých lidí na Národní třídu a posléze sehrál roli »mrtvého« studenta Martina Šmída, ubitého policisty. Zkoušel teď podobné triky v Jižní Americe?  

O čem jednal     

Zifčákova zámořská mise  měla zůstat v naprostém utajení. Bývalý estébák se tady zúčastnil několika demonstrací i pohřbu venezuelského prezidenta Huga Cháveze, známého chutí znárodňovat a sympatiemi ke komunistům. Dokonce prý jednal i s Nicolásem Madurem, který je prozatímní hlavou Venezuely. „Setkali jsme se. Víc vám k tomu neřeknu. Mám v Jižní Americe řadu přátel, a to i mezi diplomaty a politiky. Byl jsem tam na návštěvě, konferencích a také pohřbu významného prezidenta Cháveze,“ přiznal Aha! Zifčák.

1718451:gallery:true:true

Profese: manipulátor    

Zifčák je předsedou v Česku nepovolené a radikální marxistické Komunistické strany Československa – Československé strany práce (KSČ-ČSSP).  Byl obviňován, že chce zmanipulovat volby v Karlově Studánce. Do hotelu Džbán, jehož je nájemcem, nastěhoval desítky lidí a přihlásil je k trvalému pobytu.
Záhadou zůstává, proč teď Zifčák ve Venezuele demonstroval. Možná se obává, že by tu v nadcházejících volbách mohla zvítězit pravice, a už hledá vhodnou úzkou ulici...

 

Přečtěte si
gordon
6. 4. 2013 • 21:14

to ví i malé dítě,že agenty máme po celém světě,proč ne v jižní Americe?

joudajoudovy
6. 4. 2013 • 08:45

za stara se tomu rikalo provokater, stavkokaz zasazeny do davu nespokojencu, kteri budou po zasluze potrestani.... ale, cim jinym se soudruh muze zivit, byl moc proflaknuty na to, aby si prevlekl kabatek a zaradil se mezi byvale uvedomelce od ptaku, topaku, socanu, flaterniku, atd.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.