Druhá děsivá vražda za měsíc! Matka podřezala své tři děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Druhá děsivá vražda za měsíc! Matka podřezala své tři děti

Fotografie
Fotografie (internal)

Francie se nemůže vzpamatovat ze šokujících vražd dětí vlastními matkami, ke kterým došlo tento měsíc. První matka měla dluhy a tak děti uškrtila a pak se oběsila. Ta druhá své potomky podžezala a později byla zatčena v Paříži.

Jméno matky i obětí policie úzkostlivě tají s ohledem na zhrouceného otce, který těla našel, když se vrátil domů v Dampmartu asi 30 kilometrů východně od Paříže. Devítiletá dcera a jedenáctiletý syn už byli po smrti. Jejich sedmnáctiletý bratr zemřel o něco později. Všichni sourozenci měli prožíznutá hrdla. Vyděšený otec rychle zavolal pomoc, ale bylo už pozdě.

Pravděpodobnou pachatelku, jejich matku, zatkli v Paříži. Spekuluje se, že jednala pod vlivem návykových látek nebo alkoholu, kterým podle sousedů řešila manželskou krizi. K tragédii došlo jen dva týdny poté, co Emilie Barreauová (22) uškrtila své tři děti v západofrancouzském Saint-Gelais. Vedle dětí ve věku 2 a 3 let se jednalo i o dvoutýdeního novorozence. žena se pak sama oběsila. Následovala tak svého dluhy pronásledovaného manžela Vincenta, které se zabil jen pár dní po narození posledního dítěte.

Autor:  pk

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.