Kuriózní rozhodnutí soudu: Nesmíš plodit děti, už jich máš dost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kuriózní rozhodnutí soudu: Nesmíš plodit děti, už jich máš dost!

Další děti tedy očividně neplánuje, což ještě nemusí znamenat, že je nezplodí…
Další děti tedy očividně neplánuje, což ještě nemusí znamenat, že je nezplodí… (Profimedia.cz)

Američan Corey Curtis (44) je pořádný čipera – se šesti různými ženami zplodil celkem devět dětí! Potíž je v tom, že nemá dost peněz na to, aby je živil. Na alimentech už dluží svým bývalým milenkám a přítelkyním přes 1,8 milionu korun! Aby částka dále nerostla, zakázal mu soud plodit další děti! Dokud nebude mít na výživné…

Agentury se však bohužel nezmínily o tom, co muži hrozí, pakliže by soudní rozhodnutí mařil a prostopášně roséval své sémě dál. Jako nejjednodušší řešení se nabízí kastrace, soud ovšem nemá právo ji v tomto případě nařídit. Pokud tedy nenapravitelná továrna na děti neposlechne a zplodí dalšího potomka, skončí nejspíš ve vězení.

Odnětí svobody mu mimochodem hrozí za dluhy stejně, zatím ale dostal jen tříletou podmínku. „Soudci udávají pravidla, já se jimi musím řídit. I když si myslím, že rozhodli trochu ukvapeně,“ komentoval neobvyklý rozsudek statný černoch s mimořádným sexuálním apetitem.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.