Nejlevnější volání v Česku: 2,50 Kč za minutu! BLESKmobil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejlevnější volání v Česku: 2,50 Kč za minutu! BLESKmobil!

BLESKmobil
BLESKmobil (Profimedia.cz, ara)

Zdá se vám, že za volání mobilním telefonem platíte stále více? Teď je tomu konec! Od příští středy 7. listopadu vstupuje na trh nový virtuální operátor BLESKmobil, který způsobí revoluci v cenách volání. Za pouhé 2,50 Kč za minutu budete moct telefonovat kamkoliv, kdykoliv a navždy! V České republice levnější volání nenajdete! Přinášíme odpovědi na nejčastější otázky!

Kolik zaplatím? A další důvody, proč přejít k BLESKmobil

BLESKmobil je tzv. virtuální operátor. Zajišťuje levné volání a další služby bez vlastní infrastruktury, tedy bez ústředen a vysílačů. Využívá přitom síť jiného operátora. BLESKmobil provozuje vydavatelství Ringier Axel Springer CZ (mimo jiné vydavatel deníku Aha!) a Telefónica Czech Republic. Jde tedy o stabilní společnosti s dlouholetou tradicí, které vždy drží slovo! „Většina lidí nepotřebuje širokou nabídku doplňkových služeb, dotované mobilní telefony nebo značkové prodejny – a ani o ně nestojí. BLESKmobil je pro ně optimální řešení: žádné zbytečné »nesmysly«, pouze volání a SMS za nejnižší cenu na trhu,“ představuje službu Libuše Šmuclerová, generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer CZ.

Ceník BLESKmobil

  • Hovory 2,50 Kč/min.
  • SMS 1,50 Kč
  • MMS 5 Kč
  • Připojení k internetu 20 Kč/den (FUP 50 MB) , 100 Kč/měsíc (FUP 100 MB)
  • Volání do zemí EU 10 Kč/min.
  • Volání ze zemí EU 8,60 Kč/min.
  • SMS ze zemí EU 2,60 Kč
  • Pozn.: Všechny ceny jsou vč. DPH, platí pro volání do všech sítí včetně těch pevných.

Musím podepsat smlouvu?

Ne, pro nejlevnější volání v Česku nemusíte podepisovat žádnou smlouvu. Ceny navíc platí ve všední dny i o víkendu, a to ve špičce i mimo špičku. Cena za hovor z O2 do sítě BLESKmobil je pak zpoplatněna stejně, jako by se jednalo o hovor v síti O2.


Jak si mám tarif zařídit?

● Kupte si SIM kartu BLESKmobil v síti šesti tisíc prodejen denního tisku (trafiky, supermarkety, benzínky apod.). Prodejní místa jsou označena samolepkou Zde v prodeji BLESKmobil. SIM karta stojí 150 Kč a je na ní kredit za 150 Kč!
vašeho telefonu.

● Vložte SIM kartu BLESKmobil do

● Levně volejte kdykoliv do všech sítí.

Mohu si na BLESKmobil převést stávající číslo?

Samozřejmě! BLESKmobil poskytuje i možnost zachování současného telefonního čísla – od stávajícího operátora ho lze jednoduše převést. Podmínky najdete na www.bleskmobil.cz.

Kde si mohu dobít kredit?

Kredit lze dobíjet prostřednictvím dobíjecích kupónů v hodnotě 250 Kč, dostupných v prodejní síti denního tisku či na terminálech Sazka.
Nabídka dobíjecích kanálů se bude dále rozšiřovat, v nejbližší době například o bankomaty českých bank.

Už od 7. listopadu: Volejte jen za 2,50 Kč za minutu! Více na www.bleskmobil.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.