Další politik za mříže? Policie jde po Parkanové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Další politik za mříže? Policie jde po Parkanové!

Vlasta Parkanová
Vlasta Parkanová (ČTK – René Volfík, Alexandra Mlejnková)

Protikorupční policie požádala poslance, aby zbavili imunity exministryni obrany, nyní místopředsedkyni Sněmovny Vlastu Parkanovou (TOP 09). Je podezřelá v kauze nákupu předražených letadel CASA. Státu tak měla způsobit škodu 658 milionů Kč.

Pořízení čtyř španělských dopravních letadel za 3,6 miliard Kč provázely při uvedení do provozu problémy. Obchod byl podepsán v roce 2009, den před nástupem Martina Bartáka, který Parkanovou (tehdy ještě KDUČSL) v křesle vystřídal. Politička obvinění odmítá. „Mám čisté svědomí a jakékoli obvinění by bylo zcela absurdní,“ tvrdí.

Přečtěte si
blbcukrousekbeda
15. 6. 2012 • 23:52

cukrouš Béďa, přilétá váš kamarád blbej Béďa, Béďa letí k vám...........Béďa, Béďa......Béďa zas míří mezi vás zdravím evinku, olinku, helenku........holky miluju vás............a také formana, lysohlávka, nežéééérchlebu................ a vlastičku.......................... a ods a čssd a vévé jsem holt blbéééj a všechny vás miluju

svatadala
15. 6. 2012 • 16:59

Když někdo ve fabrice udělá zmetka, odečtou mu to z výolaty. Tady ministr a jiní způsobí státu 65O milionů škodu a nic se neděje. Proč za to nemají trest a i další za Opencard, nebo ministr Vondra a další jiní. Rátha sebrali za úplatek 7 melounů a tihle ostatní udělali škody daleko vyšší a ty nikdo nevydá? Politici věděli dobře proč si odhlasovali imunitu a vše okolo toho. Mohou dělat různé lotroviny a nejsou post ižitelní. Fuj, hnus, co si dovolují.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.