Nové Události rychle ztrácejí diváky, a tak... Voldánová musela vysílat s chřipkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nové Události rychle ztrácejí diváky, a tak... Voldánová musela vysílat s chřipkou!

Voldánová v úterním vysílání.
Voldánová v úterním vysílání. (Reprofoto ČT)

Nové Události České televize diváky nezaujaly! Zatímco nedělní premiéru si ze zvědavosti pustilo 902 tisíc diváků (a spolu s diváky ČT24 celkem 1 056 000), během pondělka a úterka se počet diváků hlavní zpravodajské relace ČT rychle vrátil k počtům před jejich dlouho a masivně propagovanou »bombastickou« proměnou – dívalo se jen 635 tisíc lidí...

Podstatně sledovanější zpravodajský dvojblok Nova – Prima family nijak neohrozily… „Na sledovanosti nebazírujeme,“ tvrdí ale šéfové zpráv ČT Zdeněk Šámal a Petr Mrzena. Prý jde hlavně o spokojenost diváků, jejich razantní odliv nicméně avizuje právě opak. Však také tamtamy z chodeb Kavčích hor, kde veřejnoprávní televize sídlí, zvěstují, že na palubě vzniká řádná panika!

A obrazu »vylepšených« Událostí jistě neprospělo ani to, jak v úterní relaci vypadala jejich hlavní hvězda Jolana Voldánová (43). Nešlo si nevšimnout, že jí nebylo dobře; byla ochraptělá a řádně oteklá. „Bojuje s chřipkou, ale vysílat chtěla,“ obhajují nasazení oblíbené hlasatelky šéfové zpravodajského sálu. „Je běžná praxe, že pokud to jen trochu jde, vysíláme,“ vzkázala nám sama  Jolana.

Včera si pak svou premiéru odbyla mladá moderátorka Aneta Savarová (26), kterou v posledních týdnech »proslavil« skandál s tím, že falešně obvinila kolegu Jana Hrubeše ze sexuálního obtěžování a nebezpečného pronásledování!

Přečtěte si
ivoadler
11. 4. 2012 • 10:36

Nejdřív Události (jasné a spolehlivé) - ty původní byly lepší, ale aspoň vidím, jaké mají hlasatelky nohy (ta nová - Savarová, by měla nosit kratší šaty), pak přepnu na Slováky - to je děs a hrůzy, zprávy pouze čtvrt hodiny, radši, pak ještě stihnu kus Novy a dorazím se VIP na Primě. Je to nářez! Něco ale mají nové Události do sebe - moderátorky jsou vidět celé. Co je to platný, když si na Nově vezme sporťačka opravdu krátkou minisukni, když se potom schová za pult. Z toho má divák hovvno.

tatu
10. 4. 2012 • 08:22

Nemůžu si pomoct,Augustovou nesnáším.Kvůli ní se nedívám na zprávy.Pořád ji vidím,jak uváděla Studio mladých a bojovala za socialismus a dobré zítřky.Nic proti tomu,ať každý bojuje za co chce,ale převlékla kabát hned v prosinci 89 a bojuje za kapitalismus.Proboha vyžeňte ji z obrazovky.A Voldánová je s úšklebky druhá Partyšová.Už neví jak by se do té kamery podívala.Myslí si,že je před zrcadlem a sama.

rivombrosa
5. 4. 2012 • 22:39

takže: hlavní zpravodajská relace tv stanice má být jasná, stručná, přehledná a srozumitelná.A to nové Události nejsou.Považuji za ne příliš přirozené ve studiu při zprávách stát. Dělat ve 4 lidech (po 2 se střídajích) skoro hodinovou relaci, tak to je dopředu lituju, to považuju za neúnosnej záběr. Kdo dámy obléká a češe, nechápu - kostýmky, stáhnuté drdůlky - děs - dnes byla Savarová pěkně propocená a není to její vina /stres z life vysílání a látka kostýmu si o to říkaly/.Témata, jdou za sebou velmi nesmyslně poskládaná, zprávu zásadního významu střídá bezvýznamná /vidíme na Nově/. Prostě vše je špatně. Nejsem konzerva, ale není nad klasiku. Na německých stanicích moderují zprávy klidně i v slušivém roláku.. Proš ty nudná saka - Voldánová je v nich vždy taková skřípnutá... Inovace jsou dobré, ale tato se nepovedla.

ja01
5. 4. 2012 • 22:10

Abych zadal mimo titulek i nějaký text, tak přidám mé hodnocení: ČT - zprávy Nova - černá kronika Prima - něco mezi zprávami a černou kronikou

svatadala
5. 4. 2012 • 22:09

paní Toušlovou a všechny tři zprávaře do dvojic. Starou Augustovou, nudnou a okoukanouý vyžeňte i s novým GŘ. Ten ty zprávy- události a jiné pořada pěkně pohnojil.Už za Večerníčka na 2, i malé děti si ho pouštěly na 1 a ten magor je jen zblbnul, myslím tím GŘ. Neupěl jinde, tady tomu dal na frak také.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.