Prožijte Velikonoce ve Španělsku, Tatrách nebo s romantikou v Praze za skvělé ceny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Prožijte Velikonoce ve Španělsku, Tatrách nebo s romantikou v Praze za skvělé ceny!

Velikonoce můžete strávit i zábavněji, než jen barvením vajec.
Velikonoce můžete strávit i zábavněji, než jen barvením vajec. (Profimedia.cz)

Do Velikonoc zbývá pouhý týden. Máte už program? Pokud ne, máme pro vás několik tipů, jak si přes volné dny užít ve velkém stylu a za málo peněz!

Nejlepší slevový agregátor Sleviště.cz má pro vás speciální nabídky, jak si užít dny volna lépe, než jen sezením doma u televize. Nejlepší na těchto nabídkách je, že vás budou stát jen zlomek původní ceny, a tak nezruinujete svůj měsíční rozpočet.

Mezi slevami si můžete vybrat ty, které vyhovují vaším představám i částce, kterou si můžete dovolit. Pro ty náročnější s větším rozpočtem je tu luxusní výlet do španělské Barcelony s návštěvou muzea Salvadora Dalího ve Figueras. Pětidenní zájezd s ubytováním na 2 noci v hotelu Ibis se snídaní vás vyjde na pouhých 4.490 korun. Pro více informací klikněte ZDE.

Pakliže nechcete cestovat tak daleko a máte raději lenošení wellnessu, můžeme doporučit pětidenní pobyt v Tatrách v termálních lázích Bešeňová, kde si užijete dosyta příjemné relaxace a odpočinku. Můžete využít jak privátní wellness pro romantické chvilky, tak i velké areály vhodné pro rodiny s dětmi. Za pětidenní dovolenou zaplatíte oproti původním 9.360 korun jen 4.680 korun! Pro více informací klikněte ZDE.

Pokud nechcete utrácet, ani cestovat příliš daleko, sveze vás po Vltavě loď Mělník. Během romantické plavby směrem k Vyšehradu si užijete Velikonoční menu a živou hudbu.    Dvě hodiny nezapomenutelného zážitku můžete věnovat sobě nebo svým blízkým už za 350 korun! Pro více Inko klikněte ZDE.

Máte jiné představy o Velikonocích? Pak vás jistě uspokojí některá jiná ze stovek nabídek na www.SLEVISTE.cz. Stačí kliknout ZDE a pohodlně si vybrat.

Autor:  onl

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.