Pirát z D1 se směje! Ohrozil členy kapely Marie Rottrové! A policie říká: Tohle se smí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pirát z D1 se směje! Ohrozil členy kapely Marie Rottrové! A policie říká: Tohle se smí!

Šílenec v levém pruhu úplně zastavuje a hrozí z okénka!
Šílenec v levém pruhu úplně zastavuje a hrozí z okénka! (pro Aha! – Marie Rottrová Vše nejlepší tour)

Řidič (49), který loni 20. října na dálnici D1 u Humpolce pirátskou jízdou málem zabil kapelu zpěvačky Marie Rottrové, se směje! Závěr policejního vyšetřování – udělal jen přestupek.

Šofér v audi s brněnskou kmotrovskou značkou 0200 tehdy nebezpečně předjížděl a donutil v rychlém pruhu k zastavení vůz s hudebníky. Pak na ně hrozil pěstí a nakonec ujel. Byl podezřelý z pokusu zločinu obecného ohrožení. Hrozilo mu až osm let vězení. Policejní vyšetřování skončilo šokujícím závěrem.

„Po posouzení všech okolností případu byl učiněn závěr, že k pokusu zločinu obecného ohrožení nedošlo. Případ proto bude odevzdán místně příslušnému orgánu, který přestupek projedná ve správním řízení,“ řekla Aha! policejní mluvčí Jana Martincová. Pirátovi tak nyní hrozí maximálně pokuta 50 tisíc korun, zákaz řízení na dva roky a sedm bodů.



Přečtěte si
ixtlil
25. 2. 2012 • 23:36

nejspíš je to ksindl , jenž má spolky s policií a st. zast. , pokud ne přímo nějaký fízl . Takže proto ten rozdíl v přístupu . Aby jednoho mohli nepotopit, jiného naopak musí "udělat" . Jinak mi to jen dokazuje , že fízli jsou veteš . K tomu člověku níže , to že je jen ohrozil , to jen díky duchapřítomnosti , že prostě včas a správně na kripla zareagovali . Kdyby v tom autě byla třeba nezkušená ženská , tak to skončilo nehodou s následky , odpovídajícími dané rychlosti . Ale i ten kripl , když to udělá nějakému chlapovi od rány, tak bude mít příště zmalovaný ksicht a bude rád , když to přežije . Když to udělá před kamionem , tak kamion prostě nezabrzí a bude o fízlšmejda méně . Proto vnímám fízly jako šmejdy .

liwa
4. 2. 2012 • 20:04

Ohrozil vzhledem k okolnostem se může rovnat čemukoliv demente

Uživatel_5807388
4. 2. 2012 • 19:58

Souhlas s Vámi.Je hanba policie,která stále krmila bulvár, aby ho v očích veřejnosti znemožnila a snáze z něj udělat exemplární případ. Jak si vysvětlit, že u tohoto případu do dneška není na netu jeho aspon jméno. To u Trp. byla zde nejen SPZ zcela vidět ,jeho tvář,Rodné čísla své i manželky,adresy jeho rodiny i rodiny manželky.Moc dobře si pamatuji.A chci říci, jak Jste psala ,proč když to nejde zamést pod koberec , má být odsouzen a druhý ne .

andrea68
4. 2. 2012 • 19:34

Já bych řekla, že tam jsou podstatné rozdíly. Hlavně TRP byl jmenovitě medializován a tak už to nešlo zamést pod koberec, kdežto u tohoto nového případu se zřejmě jedná o někoho důležitého a hlavně bohatšího, který si to zařídil po všech stránkách.

avitus
4. 2. 2012 • 18:56

Vybrzdit někoho v rychlém pruhu na dálnici do zastavení je trestný čin vraždy ve stádiu pokusu, což mi nikdo nerozmluví . Policisté by se měli stydět a na druhou stranu se nedivit, že jim lidé moc nevěří .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.