Josef Vinklář (76): Viděli ho na večírku a všichni dostali... Strach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Josef Vinklář (76): Viděli ho na večírku a všichni dostali... Strach!

PRAHA – Jedna z největších tuzemských hereckých legend Josef Vinklář (76) krutě hazarduje se svým životem! Příkazy lékařů, kteří mu kvůli snížené funkčnosti jater doporučili výrazně omezit konzumaci alkoholu, nebere na vědomí.


> Pil jedno víno za druhým
> Skvrny na tvářích
> Třásl se

Naposledy veřejně popíjel na pražském Hradě na recepci po udílení státních vyznamenání.

Tam slavný herec mnohé ze svých známých, kteří ho nějaký čas neviděli, pořádně šokoval svým zjevem. V obličeji měl popelavou pleť plnou velkých jaterních skvrn. „Slyšel jsem, že měl Pepík nedávno nějaký zdravotní trable, ale nečekal jsem, že to na něm bude tak vidět,“ vyděšeně přiznal jeden z Vinklářových kolegů. Jenže herec si očividně ze svých zdravotních komplikací moc nedělá a rady lékařů nebere příliš vážně. Na večírku u pana prezidenta totiž skleničku s vínem prakticky neodložil. A to i přesto, že hosté na něm pozorovali kromě popelavé tváře i třesoucí se ruce, nejistý krok...

V minulosti přitom Vinklářovi přílišná konzumace alkoholu způsobila nejednu komplikaci. Před několika měsíci například v opilosti zavolal do Národního divadla, kde působí už od roku 1983, a podal výpověď. Když si pak druhý den uvědomil, co udělal, vzal svou výpověď pokorně zpátky.


Autor: (efk)
Foto Aha!: Josef Koukolíček

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.