Borhyová: Chytili jsme ji! Útěk s milencem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Borhyová: Chytili jsme ji! Útěk s milencem?

 (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Krásná moderátorka »nováckých« Televizních novin Lucie Borhyová (28) má nového milence! Alespoň by tomu nasvědčovalo její podivné chování v momentě, když jsme ji v pondělí krátce před půlnocí načapali v centru Prahy, jak kráčí bok po boku s tajemným mužem.

Jakmile moderátorka spatřila našeho fotografa, okamžitě od svého partnera odskočila a začala se chovat, jako by k sobě vůbec nepatřili! Lucie, kdo je ten pán?

Lucie Borhyová už téměř devět let chodí s podnikatelem Alanem Babickým (39). A ačkoliv oba tvrdí, že jejich vztah je idylický, lidé z jejich okolí tvrdí něco jiného. „Lucka vždycky, když ji někde vyfotí s nějakým jiným mužem, tvrdí, že je to jen kamarád. Všichni ale vědí, že Lucka rozhodně tak nevinná není. Vždyť i o Jágrovi tvrdila, že s ním byla jen na kafi, ačkoliv ho vyfotili, jak u ní strávil celou noc. Všechno popřít je taková její strategie,“ říká jedna z jejích kamarádek.

A do této kategorie očividně spadá i nový tajemný muž po boku Borhyové. S ním jsme Lucii načapali v pondělí krátce před půlnocí ve vyhlášeném podniku Café Café v Rytířské ulici. V momentě, kdy spatřila našeho fotografa, od svého partnera odskočila a nechala ho, aby odešel sám. Tajemný muž byl přítomností fotografa velmi nepříjemně zaskočen a snažil se mu co nejrychleji uniknout. Když jsme chtěli po Borhyové zjistit, kdo byl oním mladíkem, odmítla to jakkoliv komentovat. „Je to člověk, který patří k pražské smetánce. Myslím, že už tady s ním Lucie minimálně jednou byla. A pokaždé se k sobě docela měli,“ prozradil nám jeden za zaměstnanců vyhlášené kavárny, kde jsme Borhyovou s jejím novým objevem načapali. Co na její noční rande říká přítel Alan Babický? „Lucie tam byla na pracovní schůzce. S kým? Vím to, ale neřeknu,“ řekl deníku Aha! záhadně Babický, který vždy nepochopitelně kryl Lucčiny zálety.

25.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.